KHL Playoffs: SKA Pietari - TsSKA Moskova

Julkaistu: 07.04.2019 09:46


KHL Playoffs: SKA Pietari - TsSKA Moskova
KHL Playoffs | SKA Pietari - TsSKA Moskova | 17:00
NordicBet NordicBet
Moskovan TsSKA otti tiukan otteen KHL:n finaalipaikkaan nappaamalla perjantaina kolmannen voittonsa Pietarin SKA:sta. Ottelusarjan voitot ovat näin ollen TsSKA:lle 3-2.

Kuudes ja mahdollisesti ratkaiseva ottelu pelataan sunnuntaina Pietarin Jääpalatsissa, missä SKA on ajettu selkä seinää vasten. Joukkue jäi pahasti perjantaina Moskovan punakoneen jyrän alle, kun taas TsSKA:n perjantaisessa pelaamisessa oli paljon samaa, mitä joukkueelta nähtiin runkosarjassa, kun se suorastaan dominoi lähes jokaista joukkuetta vastaan.


Punakone puolusti äärimmäisen kurinalaisesti, ei tehnyt virheitä lainkaan, ei sortunut juuri jäähyihin ja kirsikkana kakun päällä maalivahti Ilja Sorokin pelasi jälleen huippuottelun. Loppulukemat merkattiin TsSKA:lle tylysti 3-0.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella nyt yhteensä yhdeksän kertaa, joista TsSKA on voittanut peräti seitsemän. Tähän asti ottelusarjassa on edetty kotivoittojen tahtiin, mutta mitään suurta kotietua SKA:lle voi antaa. TsSKA on ennen kaikkea puolustus- ja maalivahtipelin osalta selkeästi edellä. Nämä tekijät korostuvat luonnollisesti, kun mennään ottelun ratkaisuhetkille.

Tasainen ottelu on jälleen luvassa, mutta peräti kolmen kertoimet TsSKA:n voitolle ovat niin muhkeita, että niitä on pakko ottaa tavallista isommalla kädellä peleihin.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: TsSKA @3.00

Coolbet - Lue arvostelu

3.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.80

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.80

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.80

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.80

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan