SHL: Skellefteå - Luleå - Nälkäinen valinta peleihin

Julkaistu: 20.02.2019 13:27


SHL: Skellefteå - Luleå - Nälkäinen valinta peleihin
SHL | Skellefteå - Luleå | 20:00
Nordicbet Nordicbet
Torstain SHL-kierroksella pelataan Skellefteån ja Luleån välinen kamppailu. Tämän kauden sarjassa joukkueet käyvät tiukkaa taistelua ennätystasaisen runkosarjan kärkisijoista. Skellefteå on ennen illan kierrosta 11 pistettä Luleåa perässä ja se tarvitsee ehdottomasti pisteitä taistelussaan sijoista kuuden parhaan joukkoon.

Kestomenestyjiin kuuluvan Skellefteån kausi on ollut nihkeämpi, mutta kevättä kohden joukkue usein parantaa peliään. Viimekin kaudella joukkue jäi runkosarjassa viidenneksi, mutta petrasi peliään koko kevään edetessä ja eteni aina SHL-finaaleihin saakka.

Luleå reissaa neljän ottelun voittoputkessa, mutta Skellefteå ei ole ollut sille viime vuosina mieluisin vastus. Edellisestä kahdeksasta keskinäisestä kohtaamisesta Luleå on onnistunut voittamaan vain kaksi.

Skellefteå koki edellisottelussa ruman tappion, kun Frölunda Indians pöllytti sitä lukemin 7-1. Tähän kamppailuun joukkue tulee siis takuulla nälkäisenä - täynnä näyttöhaluja.

Materiaali- ja kotietu kääntää kelkkaa isäntien suuntaan. Kertoimissa kotisuosikki on mielestämme aliarvostettu ja edellisottelun selkäsaunan jälkeen se kelpaa näyttöhaluisena kupongille.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Skellefteå @2.32

Coolbet - Lue arvostelu

2.32

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.20

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.20

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan