MM-karsinnat: Skotlanti - Israel

MM-karsinnat: Skotlanti - Israel
MM-karsinnat | Skotlanti - Israel | 19:00 | 9.10.2021
Kohde sulkeutuu: 09.10.2021 19:00
Vetomarkkina on totals-puolella painanut kertoimet vähämaalisen matsin suuntaan. Israelin viime matseissa on tehty paljon maaleja, laitetaan tähän vatalause.Skotlanti ja Israel pelaavat reilun vuoden sisään jo viidennen keskinäisen matsinsa. Ensin ne kohtasivat kolme kertaa Kansojen liigassa, ja näistä ensimmäinen oli tasuri, toinen Skotlannin voitto rankkarikisan jälkeen ja viimeisen Israel voitti kotonaan 1-0. MM-karsinnoissa maaliskuussa Israelissa tulos oli 1-1, eli hyvin tasaisesti nämä kaksi ovat pelanneet.

Nyt MM-karsintalohko F:ssä tilanne on se, että Tanska on karkaamassa lohkovoittoon ja kakkospaikasta pelaavat Skotlanti ja Israel. Itävalta on yllättäen romahtanut jo neljän pisteen päähän kakkospaikan skoteista. Tanskan johto on kyllä vakuuttava. Se on voittanut kaikki kuusi matsia maalierolla 22-0.

Skotlanti aloitti syyskuussa karsinnat häviämällä Tanskalle vieraissa 0-2. Skoteilla on pelissa jossain määrin vajaamiehinen ryhmä. Sen jälkeen se voitti Moldovan kotonaan 1-0 ja Itävallan vieraissa 1-0.
Israel voitti syyskuussa ensin Färsaaret 4-0 ja perään Itävallan hullussa matsissa 5-2. Viimeksi Israel hävisi Tanskassa tylysti 0-5.

Grant Hanley on Skotlannilta pelikiellossa varoitustilin täyttymisen vuoksi. Joukkue saa Manchester Unitedin Scott McTominayn takaisin, ja siitä on apua. McTominay on pelannut maajoukkueessa sekä keskikentällä että puolustuksessa, joten hän saattaisi vaikka suoraan tulla Hanleyn korvaajaksi. Skotlannin keskikenttä on hyvätasoinen, John McGinnin ja Billy Gilmourin kanssa pelaa joko Callum McGregor tai Ryan Christie.

Pieni betsi vähintään kolmelle maalille


Israelillakin on Hatem Elhamed sivussa varoitusten vuoksi. Celticissä pelaava Nir Bitton voisi tulla Elhamedin paikalle. Bittonilla on ainakin paljon tuttuja pelaajia vastapuolella.
Israel joutuu järjestämään puolustustaan uusiksi. Vakiopelaajat Tibi sekä Dgani ovat sivussa.

Lokakuu Glasgown Hampden Parkilla on Skotlannin paikka ja aika. Israelin puolustuksen pari poissaoloa kääntää kokoonpanotilannetta myös skoteille. Ikävä kyllä vetomarkkina on hyvinkin huomannut kaiken tämän. Skotlannin voittokertoimet ovat laskussa. Lukemat ovat jo alle kahden, eikä siitä oikein enää saa pelaaja etua.

Nämä maat ovat keskenään pelanneet tiukkoja ja vähämaalisia otteluita, ja se on laskenut totals-kertoimet vähämaalisen matsin suuntaan. Skotlannin kolmessa syyskuun maaottelussa tehtiin vain neljä maalia, mutta Israelin kolmessa matsissa tehtiin 15 kassia.


Nyt yli 2,5 maalia saisi kertoimeksi yli 2.30-lukemia, ja kyllä sitä voi pienellä kokeilla. Jos Israelin puolustuksessa on probleemia, niin eiköhän tässä saada maaleja aikaan. Israel ei voisi hävitä, joten jos skotit ovat johdolla toisen jakson loppupuolella, niin sitten peli aukeaa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.31

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.31

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.31

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.3

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.3

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders