MM-karsinnat: Skotlanti - Moldova

MM-karsinnat: Skotlanti - Moldova
MM-karsinnat | Skotlanti - Moldova | 21:45 | 4.9.2021
Kohde sulkeutuu: 04.09.2021 21:45

Hampden Parkilla taitaa olla hurja tunnelma, mutta Skotlannin hyökkäys on ollut niin vaisu, että ei tästä maalijuhlaa tule.Moldova on tällä hetkellä MM-karsintojen lohko F:n viimeisenä. Färsaaretkin on mennyt Moldovan edelle. Moldova sai kotikentällä karsintojen alussa Färsaarilta tasuripisteen. Sen jälkeen on tullut kolme tappiota, vastassa ovat olleet Tanska, Israel ja Itävalta.
Viimeksi Moldovassa pari päivää sitten Itävalta voitti 2-0. Ottelu oli itävaltalaisten hallussa, se voitti laukaukset 16-4. Maalit tosin tulivat vasta kummankin puoliajan lopulla, moldovalaisilla jotenkin pysyi paketti kasassa ennen kuin sitten puoliajan viime minuuteilla rasitus toi virheitä.

Skotlanti on neljä matsia saldolla 1-2-1. Viime ottelussa se hävisi vieraissa Tanskalle 0-2. Tanska oli juuri tuon verran parempi, tulos oli tyystin oikeutettu.
Skotlanti pysyi muuten Tanskan mukana jotenkin, mutta ottelun alkupuolen musta hetki vartin kohdalla, jossa Tanska teki vajaassa kahdessa minuutissa kaksi maalia, oli liikaa.Skotlanti on nyt voittanut vain yhden kuudesta viimeisestä virallisesta maaottelusta. Moldova tulee joukkueelle vastaan hyvään aikaan. Skotit kaipaisivat voittomatsia.

Glasgown Hampden Parkilla tulee ilmeisesti olemaan tupa täynnä, vaikka vastus ei ole häävi. Tämä tekee Skotlannille kotietua, Hampden Park on jotain erityistä. Kun Sir Alex Fergusonilta kysyttiin stadioneista, joilla on tunnelmaa, niin hän mainitsi ensimmäisenä Hampden Parkin.

Skoteilla ollut ongelmia poissaolojen kanssa


Moldova on jalkapallon todellinen pikkumaa. Sen päävalmentajana on italialainen Roberto Bordin. Moldova on ollut mukana kansainvälisessä jalkapallossa 27 vuotta. 62 MM-karsintaottelusta se on voittanut vain viisi.

Skotlannilla on ongelmia poissaolojen kanssa. Tanskan reissulta kahdeksan pelaajaa oli sivussa, muun muassa Forrest, Taylor, McTominay ja Nisbet olivat loukkaantuneina sivussa. Edellä mainitut ovat vieläkin sivussa, mutta McGinn, Patterson ja O’Donnell palaavat joukkueeseen koronakaranteenien päättymisen jälkeen.

Skoteilla on nyt hieman helpompaa. Tanskassa joukkueessa ei ollut mukana ainuttakaan oikean laidan pakkia, nyt O’Donnell ottanee sen paikan.
Hyökkäys on Skotlannille ongelma. EM-turnauksessakin se teki vain yhden maalin. Nyt hyökkäystä yrittävät saada kuntoon ilmeisesti Dykes sekä Adams.

Moldovalla puolustuksen Armas sekä Rata ovat taas mukana pelikieltojensa jälkeen. Nicolaescu taas on edelleen pelikiellossa.
Ei Moldovankaan hyökkäyksessä ole kehumista. Ghecev aloittanee kärjessä. Hän on pelannut tällä kaudella 12 matsia eikä ole vielä tehnyt maalin maalia.


Skotlannin voittokerroin on liian pieni pelattavaksi, vain noin 1.20. Missään nimessä Moldovallekaan ei pysty peliä rakentamaan.
Fiksuin veto matsiin on alle 2.5 maalia, josta saa mainiosti noin 2.20 -kertoimia. Skotlannin hyökkäys on ollut vaisu, ja kun Moldova mitä luultavimmin pelkästään puolustaa, niin hankala sitä muuria skottien on murtaa. 2-0 skoteille on hyvä arvio lopputuloksesta.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.23

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.21

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.15

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders