Kansojen liiga: Skotlanti - Tsekki

Julkaistu: 14.10.2020 14:52


Kansojen liiga: Skotlanti - Tsekki
Kansojen liiga | Skotlanti - Tsekki | 21:45
Comeon! Comeon!
Skotlannilla on alla kova saldo. Se on voittanut kuusi matsia viimeisistä seitsemästä. Merkittävin tulos oli Israelin pudottaminen EM-karsintojen pudotuskierroksella rankkareilla Glasgown Hampden Parkilla. Tämä pelattiin viime viikolla, ja sen jälkeen Skotlanti voitti vielä Kansojen liigassa kotonaan Slovakian 1-0.
Tsekki voitti viimeksi Kansojen liigassa vieraissa Israelin 2-1. Syyskuussa skotit kävivät pelaamassa Tsekin Prahassa Kansojen liigaa, ja sen Skotlanti voitti 2-1, kun Tsekit joutuivat koronaongelmien vuoksi peluuttamaan kolmosketjua.

Skotlannillakin on koronaongelmansa. Stuart Armstrong testattiin positiiviseksi, ja samalla Armstrongin kanssa kontaktissa olleet Kieran Tierney ja Ryan Christiekin laitettiin karanteeniin. Nyt päävalmentaja Clarke on joutunut ottamaan mukaan muutaman maajoukkueen ensikertalaisen.


Paljon poissaoloja kummallakin


Skotlannin keskikentän John Fleck loukkaantui Slovakia-ottelussa ja luultavimmin hän ei pysty pelaamaan. Kapteeni Robertson on pelikiellossa. Muitakin poissaoloja on ikävän paljon.
Callum McGregor ja Ryan Jack tulivat viikonloppuna peliin vaihdosta ja he voisivat nyt olla avauksessa.
33-vuotias Aberdeenin toppari Andy Considine pelasi Slovakiaa vastaan elämänsä ensimmäinen maaottelun ja ilmeisesti matsi meni hyvin. Nyt hän voisi olla taas avauksessa, kun Liam Cooper on loukkaantuneena.

Tsekillä on taas uusia koronahuolia. Nyt ainakin Novak, Barak, Hlozek ja Dockal ovat joutuneet viruksen vuoksi pois. Tsekki on jo kasannut kokonaan uuden reservijoukkueen odottamaan, jos ykkösmaajoukkue ei pysty pelaamaan. Tästä on nyt ilmeisesti epävarmuutta, että kuinka paljon sitä virusta Tsekin leirissä on. Saattaa olla niinkin, että Tsekki joutuu taas pelaamaan kolmosketjullaan. Viimeksi kun näijn kävi syyskuussa, niin Skotlanti ei mitenkään dominoinut matsia.

Kertoimet ovat merkillisesti. Pelataan Skotlannissa ja Tsekillä saattaa olla isojakin ongelmia viruksen kanssa, silti Skotlannin voittokerroin on noin 3.30. Jos tulee virallinen tieto, että Tsekin tautitilanne olisi paha, niin kertoimet liikahtelisivat nopeasti. Laitetaan vielä nyt Skotlanti lapulle.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

Skotlanti @3.45

Unibet - Lue arvostelu

3.45

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.45

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.45

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.45

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

3.4

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

3.4

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.3

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.3

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan