EM-karsinnat: Skotlanti - Venäjä

Julkaistu: 06.09.2019 09:03


EM-karsinnat: Skotlanti - Venäjä
EM-karsinnat | Skotlanti - Venäjä | 21:45
Venäjä otti ison askeleen eteenpäin omissa MM-kisoissaan. Kukaan ei odottanut siltä juuri mitään, ehkä kotifaneja lukuunottamatta, mutta silti se meni lohkosta jatkoon, pudotti Espanjan ja pakotti tulevan finalistin Kroatian rankkarikisaan.
Nyt Venäjä on kolmen voiton putkessa ja lohkokakkonen Belgian jälkeen. Venäjä on voittanut kolme viimeistä otteluaan, vastukset tosin eivät ole olleet häävejä. Kazakstan meni nurin 4-0, San Marino 9-0 ja Kypros 1-0. Karsintojen avauksessa Venäjä hävisi Belgialle vieraissa 1-3. Kolmessa ottelussa viimeisistä neljästä Venäjä on tehnyt maalin heti ensimmäisen puolituntisen aikana. Ja neljännessäkin se teki kassin 38. minuutilla, eli Venäjä aloittaa matsit hyvin.

Skotlannilla on neljästä matsista saldo 2-0-2. Se hävisi vieraissa 0-3 sekä Belgialle että Kazakstanille. Skotlannilla on uusi päävalmentaja, Steve Clarke on ollut hommissa vasta toukokuusta lähtien. Edellinen päävalmentaja Alex McLeish lähti, kun joukkue otti neniin Kazakstanilta.

Skotlannilla on paljon vaihtoehtoja keskikentälle, mutta puolustus on ohuenlainen. Joukkueessa on nyt vain yksi oikean laidan pakki, eli Stephen O'Donnell. Toppareita on pudonnut paljon sairastuvalle, ja se saattaa tarkoittaa sitä, että Leedsin Liam Cooper pelaa ensimmäisen maaottelunsa.
Hyökkäyksessäkin Skotlannilla on ongelmia. Keskushyökkääjät Steven Naismith ja Oli McBurnie eivät ole paljon pelanneet seurajoukkueissaan. Naismith pelaa Heartsissa ja McBurnie Sheffield Unitedissa. Ehkä Clarke lähtee peliin ilman varsinaista keskushyökkääjää?

Venäjän joukkueesta puuttuu keskikentän Miranchuk, mutta joukkueella on kyllä tarpeeksi kovia kärkipään pelaajia, kuten Monacon Golovin, Valencian Cheryshev ja Pietarin Zenitin Dzyuba.

Venäjä on ottelussa pienoinen suosikki. Esimerkiksi Unibetilla kertoimet ovat 2.90 – 3.15 – 2.65. Näillä lukemilla Venäjää voisi pelata. Se on paremmassa nosteessa kuin Skotlanti, ja skoteilla on vielä hankalahko tilanne loukkaantumisten ja heikossa kunnossa olevien kärkimiesten kanssa.


Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Venäjä @2.65

Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.65

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.65

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.65

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.65

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan