Eurooppa-liiga: Slavia Praha - Sevilla

Julkaistu: 13.03.2019 18:49


Eurooppa-liiga: Slavia Praha - Sevilla
Eurooppa-liiga | Slavia Praha - Sevilla | 22:00 14.03.2019
Nordicbet Nordicbet
Eurooppa-liigassa torstaina Sinobo Stadiumilla toisensa kohtaavat joukkueiden toisessa kohtaamisessa tsekiläinen Slavia Praha ja espanjalainen Sevilla. Otteluparin ensimmäinen osaottelu päättyi Sevillassa 2-2 tasapeliin, joten panokset on edelleen korkeat jatkopaikan suhteen.

Ennakkoasetelmia, kun katsotaan niin materiaaliltaan Sevilla on huomattavasti Slavia Prahaa laadukkaampi joukkue. Sevilla pääsee toiseen osaotteluun ehjällä kokoonpanolla, kun varmuudella joukkueelta sivussa on ainoastaan hyökkääjä Nolito, joka on ollut murtuneen jalan vuoksi sivussa jo pitkään. Ensimmäisessä osaottelussa Sevilla hallitsi niin palloa kuin maalipaikkoja mennentullen ja joukkue on varmasti motivoitunut menemään jatkoon otteluparista, vaikka La Ligassa kamppailu europeleihin on todella tiukkaa.

Slavia Praha on dominoinut Tsekkien 1. Liigassa, mutta nyt kotijoukkue joutuu todellisen mittarin eteen uudemman kerran kun vastassa on varmasti sisuuntunut vierasjoukkue. Lisäksi sivussa ovat avauskokoonpanon pelaajista puolustaja Vladimir Coufal ja keskikentän Jakub Hromada, muuten joukkue pääsee otteluun ehjällä kokoonpanolla.

Allekirjoittaneen papereissa Sevilla on ehdoton suosikki otteluparin jatkoonmenijäksi, yksikertaisesti huomattavasti kovemman materiaalinsa ansiosta, enkä usko kotiedun riittävän millään Slavia Prahalle.