Salibandyn MM-kisat: Slovakia - Japani

Julkaistu: 02.12.2018 10:45


Salibandyn MM-kisat: Slovakia - Japani
Salibandyn MM-kisat | Slovakia - Japani | 13:00
Slovakia avasi turnauksen voittamalla Kanadan lukemin 12-3. Nousua maailman Top6:een tekevä maa oli juuri niin vahva kuin ennakoitiin. Tänään vastus on vielä eilistäkin hieman köykäisempi. Japani on selviytynyt MM-kisoihin vuodesta 1998 alkaen, mutta sijoitus on ollut aina häntäpäässä. Edellisissä MM-kisoissa Japani oli sijalla 22.

Japani lähtee kisoihin viiden tappiottoman ottelun putkessa, mutta vastustajat ovat olleet kaukana Slovakian tasosta. Japani on tasoltaan Australiaa hieman perässä. Australian peliä eilen katsoneena voi todeta, että Suomessa taso vastaa 3. divisioonan kärkipäätä. Japanilta ei varmasti yritystä tule puuttumaan, mutta Slovakia tulee olemaan jokaisella osa-alueella vahvempi.

Slovakian pelaajien jaloissa eilinen Kanada-ottelu tuskin tuntuu mitenkään ja Japani tulee kokemaan suurinumeroisen tappion. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat vuonna 2014, jolloin voittolukemat Slovakian hyväksi olivat vain 9-4. Tämän jälkeen maa on kuitenkin ottanut isoja harppauksia ylöspäin ja tästä osoituksena se kaatoi kisojen alla Saksan, Latvian, sekä Tanskan. 8.5 maalin tasoitus on melkolailla linjassa. Mikäli nälkää riittää, niin Slovakian pitäisi voittaa Japani 9-11 maalin erolla, sillä tasoerosta se ei jää kiinni.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Slovakia -8.5 @1.95

Nordicbet - Lue arvostelu

1.95

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.95

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.95

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.76

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.75

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan