Salibandyn MM-kisat: Slovakia - Singapore

Julkaistu: 04.12.2018 10:39


Salibandyn MM-kisat: Slovakia - Singapore
Salibandyn MM-kisat | Slovakia - Singapore | 13:45
Slovakian kelkassa oleminen on ollut toistaiseksi tuottoisaa puuhaa. Joukkue on ottanut kaksi murskavoittoa ja oletettavasti tänään on tulossa kolmas selkeä voitto. Tasoitukset eivät ole Slovakian vakuuttavista otteista huolimatta nousseet, joten pysymme edelleen Slovakkien bandwagonissa.

Singapore aloitti kisat tasapelillä Kanadaa vastaan, kun Slovakia puolestaan murjoi Kanadan lukemin 12-3. Eilen Singapore kiri hyvän kolmannen erän jälkeen 9-5 voittoon Japania vastaan. Ottelu oli kahden erän jälkeen lukemissa 5-5, kunnes Japanilta loppui bensa. Slovakia kuritti Japania sunnuntaina lukemin 15-1.

Singaporen maajoukkueessa ei ole yhtään ulkomailla pelaavaa pelaajaa. Tasoero tulee olemaan jälleen silmiinpistävä, sillä Slovakian joukkue pitää sisällään lukuisia Tshekin pääsarjassa pelaavia pelaajia. Singaporelta toki löytyy, monen muun maan tavoin, ulkomaista osaamista penkin takaa, kun joukkueen päävalmentajana toimii Matti Joutsikoski ja hänen aisaparinaan entinen huippupelaaja Asser Jääskeläinen.

Slovakia ei ole vielä kohdannut yhtään huippumaata, mutta joukkue on pelannut kovalla asenteella selkeästi heikompiaan vastaan. Maalinälkää joukkueessa riittää myös siinä tilanteessa, kun peli on jo selvä. Uskon Slovakian voittavan myös tänään yli kahdeksan maalin erolla.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Slovakia -8.5 @1.85

Nordicbet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.85

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.82

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan