KHL: Slovan Bratislava - Jokerit | Pelaa 20€ ilmaisveto & voita 175€!

Julkaistu: 26.09.2018 18:06


KHL: Slovan Bratislava - Jokerit | Pelaa 20€ ilmaisveto & voita 175€!
KHL | Slovan Bratislava - Jokerit | 19:30
Helsingin Jokerit kohtaavat vierasottelussa Slovan Bratislavan, joka on ollut narreille todella vaikea vastus, kun he eivät ole onnistuneet voittamaan Slovania viimeiseen viiteen otteluun.

Tällä kaudella Jokerit on aloittanut vahvasti, sillä joukkueella on kärkipaikka läntisessä konferenssissa ja joukkueella on etenkin maalien saralla kulkenut. Jokerit on iskenyt kymmeneen otteluun 38 maalia ja päästänyt 19 omiinsa.

Slovan Bratislava on vasta 11 sijalla läntisessä konferenssissa, mutta voimme olla varmoja, että Jokeri-miehistö tulee kantamaan huolta hieman joukkueiden historiasta, sillä Bratislava on onnistunut kukistamaan helsinkiläiset, vaikka muutoin heidän pelinsä ei ole toiminut.

Kertoimet Jokereille on huonoja, mutta kotijoukkue saa tässä kamppailussa aivan poskettomia kertoimia. Jokereita vaivaa hieman otteluruuhka, joten lähdemme kyllä mieluusti kotijoukkueen kertoimiin kiinni. Slovan on ollut todella maalirikas joukkue myöskin, joten lähdemme hakemaan isoa kalaa tästä ottelusta.

Pelaa Slovan Bratislavan voittoa & maalimäärää ilmaiseksi 8,75 kertoimella!


Voit lyödä vetosi Slovan Bratislavan voitolle ja ottelun maalimäärälle ilmaiseksi, ilman minkäänlaista riskiä. Royal Panda vedonlyöntisivusto tarjoaa nimittäin 20€ ilmaisvedon uusille pelaajille. Tarjous ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia. Alla ohjeet ilmaisvetoon.

Näin lyöt ilmaisen vetosi:


  1. Siirry tästä Royal Panda sivustolle >>
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "LIITY NYT"
  3. Rekisteröi ilmainen pelitili
  4. Talleta vähintään 20€ ja valitse ilmainen urheiluveto
  5. Lyö 20€ Slovanin voitolle & Yli 5,5 maalille (kerroin 8,75)

Lyö 20€ Slovan Bratislavan voitolle & maalimäärän ylitykselle Mikäli Bratislava voittaa ja maalimäärät rikkoutuvat tienaat 175,00€ ja voit kotiuttaa voittosi heti. Mikäli häviät vetosi, saat rahasi takaisin 20€ ilmaisvetona (ei kierrätystä).

Voit lukea Royal Pandan sivustosta lisää arvostelustamme tai siirtyä suoraan Royal Pandan sivustolle: www.royalpanda.com/fi

Pelivalintamme:

Slovan Bratislava & Yli 5,5 maalia @8.75

Royal Panda - Lue arvostelu

8.75

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan