EM Koripallo: Slovenia - Puola

EM Koripallo | Slovenia - Puola | 21:30 | 14.9.2022
Kohde sulkeutuu: 14.09.2022 21:30
Luka Doncic ja Slovenia ovat tässä selviä suosikkeja, mutta kovin suureksi vetomarkkina on tasoituksen päästänyt.Slovenian ja Puolan EM-koripallon pudotuspeli on vetomarkkinoiden mukaan selvä homma. Puolan heikkoudet tulivat näkyviin jo Suomea vastaan, kun Suomi voitti matsin 30 pisteellä. Viimeisessä lohko-ottelussa Serbiaa vastaan Puola oli myös aivan vastaantulija, tappiota tuli 27 pistettä. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Puola voitti Ukrainan kahdeksalla pisteellä.

Slovenia lipsahti alkulohkossa neljän pisteen tappioon Bosnialle, mutta kovemmista maista se voitti Saksan ja Ranskan. Ensimmäisellä play offs -kierroksella Slovenia pudotti Belgian 16 pisteellä.

Slovenia on tietenkin hyvin paljon Luka Doncicin joukkue. Tässäkin turnauksessa Doncic on jo ryhtynyt supertähden hommiin. Esimerkiksi kovaa Ranskaa vastaan Doncic teki 47 pistettä ja vielä hyvällä prosentilla, 23 heitosta meni 15 sisään. Belgiaa vastaan Doncic teki 35 pistettä.

Puola lähti Ukraina-matsiin altavastaajana. Puolan amerikkalainen AJ Slaughter teki 24 pistettä ja Mateusz Ponitka 22 pistettä.
Puolan ryhmä on paperilla selvästi heikompi kuin Slovenia, ja varsinkin kärjen osalta. Puolalaiset pelaavat Euroopassa paljolti kakkostason joukkueissa. Slaughter pelaa Aleksander Balcerowskin kanssa Espanjan liigaa Gran Canarian joukkueessa ja Ponitka Italian liigaa Reggio Emilian joukkueessa, mutta muuten pelaajia löytyy esimerkiksi Puolan ja Ranskan liigoista.

Doncic, Dragic ja Cancar


Slovenialla on kaikin puolin tasokkaampi ryhmä kisoissa. Doncicille voi pallon antaa tilanteessa kuin tilanteessa, ja hänelle hyvänä tukena ovat Chicago Bullsin veteraani Goran Dracic sekä Denver Nuggetsin Vlatko Cancar.
Slovenia on lyhyt joukkue, mutta tässä ei joudu pulaan Puolan kanssa. Ongelmia voi tulla muiden kisoissa jäljellä olevien joukkueiden kanssa, mutta ei vielä.

Yleensä mikään joukkuelaji ei ole yhdestä pelaajasta kiinni, mutta nyt Doncicin merkitys on suuri. Jokainen Slovenian hyökkäys kulkee Doncicin kautta, eikä Puolalla ole siihen mitään, millä vastata. Jos Doncic tuplataan, niin hän löytää vapaan pelaajan. Ja jos Doncic pelataan yhdellä, niin hän saa joka hyökkäyksestä hyvän heiton, ja huonommatkin paikat hän pussittaa.

Puola on tässä vaiheessa helpohkon otteluohjelman vuoksi. Ukrainalta oli viime kierroksella jo tyystin kaasu loppu, ja Puolan sekä Ukrainan ottelupari oli selvästi edellisen kierroksen heikoin. Puola on ollut turnauksessa aivan aseeton, kun vastassa on ollut hivenen parempi joukkue.


Slovenia vienee matsin, siitä ei ole epäilystä, mutta se on sitten eri asia, että mikä tulee olemaan piste-ero. Vetomarkkinoilla Puolalle annetaan noin 14 pistettä tasoitusta, ja se on paljon. Slovenia pelaa voitosta, eikä murskavoitosta. Jos joukkue on kymmenen pistettä johdossa, kun aikaa on jokunen minuutti, niin ei se hae kaasu pohjassa lisää eroa. Koripallossa suuret tasoituksen ovat kinkkisiä. Betsataan Puolan jättitasoitusta. Uskotaan, että Slovenia voittaa, mutta ei kuitenkaan valtaisalla erolla. Jos matsi on selvä viimeisellä neljänneksellä, niin eiköhän Doncickin istu paljon penkillä matsin lopussa.


iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Puola +13.5 @2.00

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.00

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.96

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan