Snooker World Grand Prix: Barry Hawkins - Ronnie O'Sullivan

Ti 17.1. | Klo 21:00 | Snooker World Grand Prix | BARRY HAWKINS - RONNIE O'SULLIVAN

Kohde sulkeutuu: 17.01.2023 21:00


O'Sullivan puolustaa mestaruutta


Snookerin vuoden 2023 toinen iso turnaus The Mastersin jälkeen pelataan heti perään, kun tällä viikolla lajin eliitti on kerääntynyt Cheltenhamiin ratkomaan World Grand Prix'n mestaruuden. Mukana on viimeisen vuoden rankinglistan 32 parasta pelaajaa ja turnauksen voittoa puolustaa hallitseva maailmanmestari Ronnie O'Sullivan.

O'Sullivan kelpaa myös meille pelikohteena avauskierroksen ottelussaan Barry Hawkinsia vastaan. Kahden ensimmäisen kierroksen matsit pelataan nopealla rakenteella paras seitsemästä, eli otteluvoittoon vaaditaan neljä voittoframea. Me otamme vihjeeksi kohteen O'Sullivan -1.5 framea, jonka osumiseen vaaditaan "The Rocketin" vähintään kahden erän suuruinen voitto.

Tämä kaksikko on ammattilaisina kohdannut yhdeksäntoista kertaa. O'Sullivan on näitä matseja dominoinut, voittotilasto on maailman kaikkien aikojen parhaan pelaajan suuntaan tyrmäävästi 16-3. Edellisen kerran O'Sullivan ja Hawkins iskivät yhteen vajaat kaksi vuotta sitten Tour Championship-turnauksessa ja tuolloin O'Sullivan vei tiukan matsin nimiinsä lukemin 10-9.


Melkoinen tasoero


Vedonlyöntimarkkinoilla Hawkinsin kelpo otteet viime viikon Mastersissa ovat tainneet hieman lisätä uskoa konkarin mahdollisuuksiin myös tässä turanuksessa. "The Hawk" voitti ensin yhden alkukauden parhaista pelureista Mark Allenin puhtaasti 6-0 ja kiusasi myös tulevaa mestaria Judd Trumpia koko rahan edestä häviten 6-5.

Isossa kuvassa Hawkinsin kausi on kuitenkin ollut melkoinen pettymys. Yksi finaalipaikka alkukaudesta on hautautunut lukuisten alkukierrosten tappioiden alle. Mastersin pari hyvää matsia onkin syytä laskea ainakin toistaiseksi lähinnä varianssin piikkiin, ennenkö uudesta noususta saadaan lisätodisteita.

O'Sullivanin osalta kaikki näyttää sen sijaan hyvältä. Mastersissa tuli riipaiseva tappio loistavasti ottelun lopun pelanneelle Mark Williamsille, mutta eiköhän tuokin ainakin osin mene työtapaturmien kategoriaan. Legenda otti muutaman viikon tauon snookerista vuodenvaihteen tienoilla ja on sen jälkeen vaikuttanut sekä innostuneelta että hyvävireiseltä, mikä lupaa hyvää pitkän ja raskaan loppukauden osalta.

Isossa kuvassa O'Sullivan on tästä kaksikosta todella paljon edellä. Peli kulkee ja turnauskin on aina ollut The Rocketin mieleen. Näistä lähtökohdista avauskierroksen tasoituksellinen veto Hawkinsia vastaan vaikuttaa ihan kelpo pelikohteelta tiistaille.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Ronnie O'Sullivan -1.5 framea @1.89

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.89

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.89

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena