Snooker British Open: Noppon Saengkham - Jamie Jones

Pe 30.9. | Klo 21:00 | British Open |
NOPPON SAENGKHAM - JAMIE JONES

Kohde sulkeutuu: 30.09.2022 21:00


British Open huipentuu


Huippusnookerin erikoinen kilpailukausi on puhuttanut pitkin syksyä, kun karsintoja on pelattu paljon enemmän, kuin varsinaisia turnauksia. Niin tai näin, nyt ollaan tositoimissa. British Open huipentuu viikonlopun ratkaisupeleihin ja perjantaina vuorossa on neljä kappaletta puolivälieräotteluita. Niistä mielestämme paras idea vedonlyöntiin löytyy iltaottelusta, jossa Thaimaan Noppon Saengkham kohtaa Walesin Jamie Jonesin.

Saengkham matkalla ylöspäin?


Kolmikymppinen Saengkham on ollut saavutuksiinsa nähden yksi snookerin pääkiertue Main Tourin kiinnostavimpia pelaajia viime vuosina. Yksittäiset esitykset ovat olleet aivan maailman huippua, mutta juuri minkäänlaista tasaisuutta ei otteisiin ole löytynyt. Niinhän se toki on monella muullakin lahjakkaalla nuorella pelaajalla. Nyt kolmekymppinen Saengkham alkaa hiljalleen olla siinä pisteessä, että myös jatkuvampaa menestystä olisi aika tulla.

Maailmanrankingissa thaimaalainen on "vasta" sijalla 38, mikä vähättelee miehen kykyjä. Parhaimmillaan Saengkham on ehdottomasti jopa top-10 pelaaja, mutta noille sijoille vaadittaisiin paljon nykyistä tasalaatuisempaa suorittamista. Lopullista läpimurtoa on odoteltu nyt muutama vuosi, ehkä tämä kausi vihdoin on sitten sellainen.

Ainakin tässä turnauksessa Saengkham on pitänyt hyvin tasonsa ja ollut pääosin ilmiömäinen. Avausottelu oli hieman nihkeä, mutta kolmessa seuraavassa Fraser Patrickia, Zhao Xintongia ja Jordan Brownia vastaan Saengkham hävisi yhteensä yhden (!) vaivaisen erän. Ei Saengham mihinkään supernäyttävään pussitusiloitteluun ole silti yltynyt, mutta tasaisesti isketyt 60-100 pinnan sarjat piisaavat ihan yhtä lailla.


Jones hakee uutta nousua


Walesin Jones puolestaan pelaa tällä hetkellä pitkän ja vaiherikkaan ammattilaisuransa parasta vaihetta. 34-vuotias "Welsh Warrior" aloitti ammattilaisena jo vuonna 2006, mutta on sittemmin pudonnut useaan kertaan takaisin amatööristatukselle. Viimeksi vauhtia karsintaturnaus Q Schoolista haettiin kesällä 2020, mutta sen jälkeen Jones on pystynyt vakiinnuttamaan paikkansa pääkiertueella.

Alkukaudesta Jones pelasi itsensä tähän samaan vaiheeseen European Mastersissa ja rankinglistallakin sijoitus on jo top-32 sijojen sisällä. Edelliskieroksella kaatui Ben Woollaston lukemin 4-2 ja näin mies on toista kertaa tällä kaudella mukana ranking-turnauksen "viikonlopulla". Kovakuntoinen James joutunee näin jättämään toisen intohimonsa kohteen, eli sunnuntain Lontoon maratonin väliin.

Jones on parhaimmillaan todella hyvä pussittaja, mistä tämän turnauksen kolme vähintään 125 pisteen lyöntisarjaakin kertovat. Silti kokonaisvaltaisena pelaajana walesilainen ei mielestämme ole Saengkhamin tasoa. Kun ottelukin hieman pitenee (paras yhdeksästä), nousevat monipuolisemman thaimaalaisen osakkeet vielä vähän lisää. Näillä kertoimilla Saengkham on ihan kelpo pelikohde perjantai-illan jännäriin.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: Noppon Saengkham @1.72

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.72

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.72

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.72

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.71

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena