Snooker Champion of Champions: John Higgins - Hossein Vafaei

Ma 31.10. | Klo 18:00 | Champion of Champions |
JOHN HIGGINS - HOSSEIN VAFAEI

Kohde sulkeutuu: 31.10.2022 18:00


Champion of Champions käyntiin


Huipputurnaus Champion of Champions täyttää snookerkalenterin alkavan viikon osalta. Mukana kutsuturnauksessa on kuusitoista pelaajaa, suurin osa aiemman kisakalenterin turnausvoittojen ansiosta ja loput maailmanrankingin perusteella.

Avauspäivänä maanantaina pelataan turnauksen lohko numero neljä. Me haemme lohkon toiseen matsiin pientä yllätystä Iranin Hossein Vafaein voitolla John Higginsistä. Paras seitsemästä pelattavaan matsiin kolmen kertoimet haastajalle ovat yksinkertaisesti liikaa.

Vafaei matkalla huipulle?


Vafaei on erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Erinomainen amatööripelaaja siirtyi ammattilaiseksi jo 18-vuotiaana kymmenen vuotta sitten. Huippulahjakas peluri voitti viime kaudella myös uransa ensimmäisen ranking-turnauksen ja ura on muutenkin ollut viime ajat nousujohteinen. Maailmanlistalla iranilainen on tällä hetkellä sijalla kahdeksantoista ja uran paras noteeraus on pykälän korkeampi viime keväältä.

Vafaei kohdalla odotukset ovat kuitenkin olleet vielä tätäkin korkeammat. Ihan absoluuttiselle snookerhuipulle tie ei vielä ole vienyt. On kuitenkin syytä muistaa, että puhutaan vasta 28-vuotiaasta pelurista. Jos palaset loksahtelevat viime kauden malliin kohdalleen myös jatkossa, Vafaei on kevyesti maailman top-16 pelaaja ja pitkään.

Alkukauden otteet eivät iranilaiselta ole olleet ihan tapissa. Toki voittoja on enemmän kuin tappioita, mutta kolmessa pelatussa ranking-turnauksessa kulku on tyssännyt joka kerta avauskierroksille. Hyvin erikoinen turnauskalenteri on sekin hankaloittanut pelaajien tekemistä. Nyt alkava tiiviimpi pääturnausten jakso näyttää paremmin suuntaa kuluvalle kaudelle.


Mikä on Higginsin vire


Snookerlegenda Higgins on pelannut alkukaudesta vielä Vafaeitakin säästeliäämmin. Viimeksi konkari nähtiin tositoimissa Northern Ireland Openissa, jossa matka tyssäsi kolmannella kierroksella Robert Milkinsiä vastaan rumasti 4-1. Viime kaudella Higgins pelasi peräti neljän ison turnauksen finaalissa, mukaan lukien tämä Champion of Champions. Voitot kuitenkin kiersivät.

Higgins on edelleen parhaimmillaan aivan maailman eliittiä, mutta taso myös heilahtelee aiempaa enemmän. Nelinkertainen maailmanmestari on fyysisesti uransa parhaassa kunnossa, mutta kelloa ei mestarikaan pysty taaksepäin kääntämään. Yksittäisissä otteluissa ja jopa turnauksissa Higgins pystyy olemaan aivan briljantti tai varsin keskinkertainen.

Higgins on matsin suosikki, muttei mielestämme ihan kertoimiensa veroinen sellainen. Nuori nälkäinen Vafaei on hankala vastus ja lyhyt paras seitsemästä-formaatti lisää sekin yllätysten mahdollisuutta. Uskoaksemme Vafaei vie tämän ottelun useammin kuin kerran kolmesta, joten muutama lantti on syytä haastajalle sijoittaa.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: Hossein Vafaei @3.00

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.00

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

3.00

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena