Snooker UK Championship: Mark Allen - Jack Lisowski

La 19.11. | Klo 21:00 | Snooker UK Championship |
MARK ALLEN - JACK LISOWSKI

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 21:00


Allen jälleen finaaliin?


Snookerin suurturnaus UK Championship on sujunut vähintäänkin yllätyksellisissä merkeissä. Suursuosikit ovat pudonneet yksi toisensa jälkeen ja lauantain välierissä Yorkin Barbicanissa esiintyykin pelaajia, joita harvemmin on suurten turnausten ratkaisuviikonlopuissa nähty. Poikkeus tähän on alkukauden kenties paras pelaaja Pohjois-Irlannin Mark Allen, joka saa jälkimmäisessä semissä vastaansa englantilaispeluri Jack Lisowskin.

Meidän papereissamme Allen on tämän ottelun selkeä suosikki ja myös pelivalinta. Uutta tulemistaan tekevä taituri oli valintamme myös ennen turnausta voittajavetoon. Jos tuo kohde löytyy jo valmiiksi kupongilta, tätä vihjettä ei varmaankaan kannata peesata kuin korkeintaan hyvin pienellä panoksella. Jos Allenin turnausvoittoa ei kupongilta löydy, toivotamme lämpimästi mukaan Allen-junaan.

Elämänsä ja snookerinsa viimeiden reilun vuoden aikana reivannut "The Pistol" Allen on lyhyen alkukauden aikana esiintynyt jo kahdesti ison turnauksen finaalissa. "Kotiturnaus" Northern Ireland Openissa tuli voitto, British Openissa finaalitappio. Ronnie O'Sullivanin tiputtua tämän turnauksen puolivälierässä surkealla esityksellä, voinee todeta Allenin olevan alkukauden paras pelaaja kiertueella.

Kuten jo turnausennakossa totesimme on Allen aina kuulunut siihen harvalukuiseen joukkoon, joka taitojensa puolesta pystyy voittamaan minkä tahansa turnauksen maailmassa. Ongelmat veran ulkopuolella ovat kuitenkin verottaneet tulosta vuosien saatossa. Nyt boheemi keppitaituri vaikuttaa kuitenkin olevan pelinsä kanssa erittäin hyvässä paikassa, kenties uransa parhaassa.


Spektaakkelimainen Lisowski


Jos on Allen ollut tässä turnauksessa hyvä, samaa voi korostetusti sanoa välierävastus Lisowskista. "Jackpot" Lisowski pelasi hyvin vaatimattoman alkukauden ja tämän turnauksen huippuvire on tullut täysin puskista. Taitoa on toki löytynyt aina, mutta esimerkiksi yhtään isoa turnausvoittoa mieheltä ei löydy. Välierissäkin Lisowski on viimeisen vajaan kahden kauden aikana nähty vain kerran.

Lisowski pelaa ultra-agressiivista snookeria ja on erittäin yleisöystävällinen peluri. Kun kaikki loksahtaa kohdalleen, on jälki hurjaa. Tässä turnauksessa Lisowski on kolmessa matsissa hävinnyt vain neljä erää hyviä vastuksia (Shaun Murphy, Hossein Vafaei, Xu Si) vastaan. Erityisesti perjantain puolivälierä Murphya vastaan oli huimaa tekemistä neljällä vähintään sadan pinnan breikillä.

Yllättäen Lisowski johtaa myös tämän kaksikon keskinäisiä otteluita selkeästi 5-1. Edellinen kohtaaminen on toki jo vuodelta 2019 ja sen jälkeen on paljon vettä virrannut myös Yorkin lävistävässä The Ouse-joessa. Puhtaassa pistetehtailussa Lisowski on tästä kaksikosta hieman parempi, kokonaisvaltaisena pelaajana Allen on kuitenkin selvästi edellä. Jälkimmäinen tuppaa perinteisesti kovien paineiden matseja ratkaisemaan.

Lähtökohdat ovat kutkuttavat, Lisowski on ollut turnauksen kenties paras pelaaja, Allen koko alkukauden ykkönen. Meidän papereissamme Pohjois-Irlannin pieni suuri mies Allen on suosikki ja myös hieman kertoimiaan suurempi sellainen. Ei tämä näillä kertoimilla mikään tykkikohde ole, mutta ehdottomasti ainakin pienen viihdevedon arvoinen.Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: Mark Allen @1.75

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.75

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.73

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.71

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena