Snooker World Grand Prix: Mark Allen - Judd Trump

Su 22.1. | Klo 15:00 | Snooker World Grand Prix | MARK ALLEN - JUDD TRUMP

Kohde sulkeutuu: 22.01.2023 15:00


Unelmafinaali jäljellä


Kalenterivuoden 2023 toista isoa turnausta World Grand Prix'ta on jäljellä yksi ottelu. Sunnuntain finaalissa kohtaavat Pohjois-Irlannin Mark Allen ja englantilaispeluri Judd Trump. Matsia voisi tituleerata myös jonkinlaiseksi unelmafinaaliksi, sillä vastakkain ovat kaksi tämän kauden isointa voittajaa.

Allen on ollut tulosten valossa alkukauden paras pelaaja. Pelilliset ja myös veran ulkopuoliset ongelmat selvittänyt "The Pistol" Allen voitti syyskaudella jättiturnaus UK Championshipin sekä "kotiturnauksensa" Northern Ireland Openin. Maailmanranking on kohentunut samaan tahtiin, tällä hetkellä Allen on listattuna sijalle viisi.

Trump puolestaan voitti viime viikon päätteeksi kauden toisen arvoturnauksen The Mastersin. Esitys ei useinkaan silmiä hivellyt, mutta urallaan juuri voittamisen puutteesta kritisoitu Trump ei varmasti asialla vaivaa päätään. Heikommalla B-pelilläkin voittaminen on usein erottanut tässä lajissa todelliset mestarit muista loistavista pelaajista.

Sunnuntain finaalin lähtökohdat ovat siis kihelmöivät. Kahden kuuman pelurin loppuottelu pelataan paras yhdeksästätoista, eli matsin voittoon vaaditaan kymmenen voitettua erää.


Pitkän kaavan mukaan?


Etukäteen sunnuntain finaalista on helppo ennustaa pitkää ja tasaista koitosta. Tältä osastolta löytyy myös huippumatsin parhaat valinnat vedonlyöntiin. Ottelun voittajakertoimiin emme sen suuremmin ota kantaa, joskin Allenin 2.50 tasoiset kertoimet vaikuttavat hieman turhan korkeilta.

Turnauksen aiempien matsien perusteella Trump ansaitsee pienen suosikkiaseman. Reitti ei ole ollut mitenkään erityisen helppo, mutta Trump on hoitanut leiviskänsä erinomaisesti. Tiukimmilla Trump oli puolivälierämatsissaan Kiinan Xiao Guodongia vastaan, mutta ei tuossakaan ottelussa voittajasta isompaa epäselvyyttä ollut. Eilisessä välierässä puolestaan kaatui Shaun Murphy helposti 6-2.

Allen puolestaan on joutunut paljon tiukemmille. Joe O'Connor ja Jack Lisowski pakottivat Belfastin suuren pojan ratkaisufreimiin, mutta niissä Allen oli etevämpi molemmilla kerroilla. Välierissä olikin sitten jo helpompaa, kun turnauksen yllättäjä Noppon Saengkham ei pystynyt Allenia kunnolla haastamaan. Vähintään sadan pinnan lyöntisarjoja Allen on tällä viikolla tehnyt kolme, Trump puolestaan yhden enemmän.

Kahden armottoman taistelijan välisessä finaalissa on kaikki eväät tarjota yksi alkuvuoden parhaista matseista. Yli 16.5 pelattua framea vaatii sitä, että finaalin hävinnyt peluri vie nimiinsä vähintään seitsemän erää. Näillä kertoimilla tämä kohde on pakkorasti pyhän loppuotteluun.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 16.5 framea @1.83

Osuma
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.81

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.81

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.81

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena