Snooker MM-kisat: Judd Trump - Ronnie O'Sullivan

Snooker MM-kisat | Judd Trump - Ronnie O'Sullivan
Kohde sulkeutuu: 01.05.2022 15:00
Snookerin MM-kisat huipentuvat todelliseen unelmafinaaliin, kun Ronnie O'Sullivan saa vastaansa Judd Trumpin. Finaali alkaa sunnuntaina klo 15:00 Suomen aikaa ja pelataan loppuun neljässä sessiossa. Uusi maailmanmestari on selvillä viimeistään myöhään maanantaina ja tiistain välisenä yönä.

O'Sullivan on vahvan turnauksen myötä finaaliin hiuksenhieno ennakkosuosikki, mutta vaikea tässä kumpaakaan on varsinaisena suosikkina pitää. Iskuja tullaan ottamaan ja antamaan, suurella todennäköisyydellä luvassa on laadukas ja pitkä taisto. Me lyömme pelimerkkimme sen puolesta, että matsissa pelataan vähintään 33 erää.Harvinaista herkkua


Paljon parempaa päätöstä ei snookerin tämänvuotinen MM-turnaus voisi saada. Lajin kaksi supertähteä O'Sullivan ja Trump ovat pelanneet monta ikimuistoista ottelua vuosien saatossa ja tämän turnauksen vireen perusteella MM-finaalista on luvassa yksi eeppinen näytös lisää. Kaikkiaan miehet ovat kohdanneet ammattilaisina 29 kertaa ja voitot ovat äärimmäisen niukasti 15-14 Trumpin hyväksi.

Hieman erikoista kyllä, MM-tasolla O'Sullivan ja Trump ovat kohdanneet vain kerran. Se ainoa keskinäinen matsikin on jo vuodelta 2013, jolloin O'Sullivan oli välierässä parempi selkeästi erin 17-11. Tällä kaudella miehet ovat niin ikään kohdanneet kerran aiemmin. Helmikuun alkupuolella O'Sullivan oli etevämpi Players Championshipissä eräluvuin 6-3.O'Sullivan rikkoo ennätyksiä


Hienoisena ennakkosuosikkina matsiin lähtevä O'Sullivan on turnauksen aikana rikkonut jälleen lisää henkilökohtaisia MM-ennätyksiä. Välieräottelun voitolla John Higginsistä tuli myös vanhin pelaaja, joka on koskaan esiintynyt MM-finaalissa. 46-vuotias "Rocket" aloittaa sunnuntaina jo kahdeksannen MM-turnauksen loppuottelunsa. Tappio on edellisestä seitsemästä yrittämästä tullut vain kerran, joten voittaminen on ollut lajilegendalle käsittämättömän helppoa.

Tämän turnauksen aikana O'Sullivan on ollut kokonaisuutena kisan paras pelaaja, joten finaalipaikka on täysin ansaittu. Miestä ei ole oikein edes testattu, välierässäkin Higgins jäi täysin jalkoihin. Viisi vähintään sadan pinnan breikkiä ja peräti seitsemäntoista yli viisikymppistä on täysin käsittämätön saalis yhdessä ottelussa. O'Sullivan pussituspeli onkin aivan timanttisessa kunnossa.

Trump puolestaan raivasi tiensä finaaliin äärimmäisen tiukasta semifinaalista Mark Williamsia vastaan. Matsi meni aina ratkaisufreimiin saakka, jossa Trump kylmäpäisesti ratkaisi ottelun nimiinsä. Trump johti ottelua alussa selkesti, joten 17-16 trilleri oli varmasti henkisesti helpottavaa voittaa. Laadukasta oli myös Trumpin pussituspeli, mistä kertoo neljä tehtyä sadan pinnan "centurya".

Trump hakee ottelussa toista maailmanmestaruuttaan. Kausi 2018-19 päättyi Trumpin voitonjuhliin, mutta muuten menestys on Cruciblessa karttanut. Kaiken mahdollisen lajissa voittanut Trump on kokonaisuutena pelannut hieman vaisumman kauden, mutta tärkeimmillä hetkillä peli tuntuu jälleen löytyneen. Trump on kohdannut turnauksessa neljä vaarallista vastustajaa ja hoitanut välierää lukuunottamatta kaikki matsit selkeästi kotiin.


Tasainen taisto?


O'Sullivan on hienoilla otteillaan tehnyt itsestään finaaliin pienen ennakkosuosikin. Tämä on varmasti perusteltua, niin vahvasti konkari on Cruciblen kirkkaissa valoissa esiintynyt. Perustaso on kuitenkin molemmilla niin hurjan korkea, että isompaa etua on vaikea kummallekaan laskea.

Me nostamme peleihin finaalissa pelattavien erien määrän. Matsi pelataan paras 35:sta, eli maailmanmestaruus vaatii kahdeksantoista voitettua framea. Eiköhän kunniasta pelataan pitkään ja hartaasti.

Yli 32.5 pelattua framea vaatii osuakseen sen, että hävinnyt osapuoli voittaa vähintään viisitoista erää. Näiden kahden tulikuuman gladiaattorin välillä pidämme tuota lopputulemaa jopa hieman todennäköisempänä vaihtoehtona. Kertoimet ovat siis vähintäänkin anteliasta sorttia!

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Finaalissa yli 32.5 framea @2.35

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.35

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.35

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.3

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.3

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena