Snooker MM-kisat: Mark Allen - Ronnie O'Sullivan

Snooker MM-kisat | Mark Allen - Ronnie O'Sullivan
Kohde sulkeutuu: 22.04.2022 12:00
Snookerin MM-kisojen toisen kierroksen otteluista kenties mielenkiintoisin etukäteen on perjantaina puoliltapäivin Suomen aikaa starttaava Mark Allenin ja Ronnie O'Sullivanin matsi. Molemmat selvittivät avauskierroksen potentiaaliset ansat todella tyylikkäästi.

O'Sullivan lähtee otteluun selkeänä suosikkina ja mielestämme ihan syystä. Olimme jo ennen turnausta skeptisiä kovin ailahtelevan Allenin mahdollisuuksista, eikä kanta ole muuttunut. Otetaan kantaa mainiossa vireessä olevan "Rocket" O'Sullivanin puolesta tasoituksellisella kohteella.Raketti laukesi vauhdilla


Yksi snookerin MM-turnauksen suurimmista suosikeista O'Sullivan aloitti turnauksen komeasti. Maanmies David Gilbert meni avausottelussa pikatahtiin 3-0 johtoon, mutta tuon jälkeen veralla nähtiin vain yksi pystyvä peluri. Loppulukemat kirjattiin historiallista seitsemättä maailmanmestaruuttaan hakevan Rocketin nimiin 10-5.

Eihän tämäkään O'Sullivanin matsi silti ilman kohua sujunut, kun kamerat tallensivat kesken ottelun miehen härskin käsieleen. Eiköhän O'Sullivan tempustaan pienen muodollisen sakkorangaistuksen saa, mutta se ei varmasti voisi herraa tällä hetkellä vähempää kiinnostaa. Ylipäänsä snookerlegenda vaikuttaa olevan oikein hyvällä tuulella ja myös miehen lehdistö- sekä muut mediatilaisuudet ovatkin Cruciblessa nousseet huippusuosituiksi tapahtumiksi.O'Sullivanin pelitaidoista ei ole koskaan miehen kolmenkymmenen vuoden ammattilaisuralla epäilystä. Menestystä onkin usein tullut, tai ollut tulematta taiteilijan henkisen vireen perusteella. Juuri nyt vaikuttaisi siltä, että henkinen tila on erinomainen ja myös snooker kiinnostaa mestaria edelleen. O'Sullivan on vaikuttanut viihtyvän myös televisiolähetysten asiantuntijana mainiosti, joten puheille on katetta. Jäljellä voikin olla vielä yllättävän monta hyvää kautta pelaajana.

Tämän turnauksen osalta hyvä avausottelu nosti O'Sullivan osakkeita vedonlyöjien silmissä entisestään. Mestaruuskertoimet liikkuvat tällä hetkellä viiden pinnassa ja Rocket on kakkossuosikki vähintään yhtä vakuuttavasti startanneen Neil Robertsonin jälkeen. Kaksikko pelaa samalla puolella kaaviota, joten miehet kohtaavat viimeistään välierässä.Allen yllättävän vahva


Pohjois-Irlannin Allen oli hänkin avausottelussaan oikein hyvä. Scott Donaldson jäi lopulta melko kauas yllätyksestä, kun Belfastin suuri poika vei matsin nimiinsä lukemin 10-6. Monenlaisista ongelmista snookerin ulkopuolellakin viime vuosina kärsineen Allenin esitys oli ehdottomasti positiivisen puolella, vaikka totuuden nimissä myös Donaldsonin kesy esitys avitti tehtävää.

Surkean viime kauden jälkeen tämän sesongin aikana hankittu kotiturnaus Northern Ireland Openin voitto on jo nostanut pistoolisankarin tilanteen plussan puolelle. Välissä henkilökohtaiseen konkurssiinkin hakeutunut Allen on jo näillä tuloksilla varmistanut paikkansa lajin maailmanrankingin top-16 sisällä, mikä takaa laajan osallistumisoikeuden myös ensi vuoden kiertueelle.


O'Sullivan menee menojaan?


Allen pelasi hänkin ihan kelvollisen avausmatsin, mutta kyllä pohjois-irlantilaisen yllä mielestämme edelleen leijuu melko paljon kysymysmerkkejä. Tasaisuutta ei ole varsinaisesti jaettavaksi asti kauden mittaan löytynyt ja nyt haaste on kovin mahdollinen.

O'Sullivan on turnauksen kovimpia pelureita ja myös ilmeisen rennolla fiiliksellä liikkeellä. Tämä on vastustajien kannalta vaarallinen yhdistelmä. Peleihin nostetaankin Rocketin tasoituksellinen voitto, näillä kertoimilla legendan selkeämpi voitto kelpaa mainiosti kupongille.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ronnie O'Sullivan -3.5 framea @2.05

Osuma
BetVictor - Lue arvostelu

2.05

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.05

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.00

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.00

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.00

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena