Snooker MM-kisat: Neil Robertson - Jack Lisowski

Snooker MM-kisat | Neil Robertson - Jack Lisowski
Kohde sulkeutuu: 23.04.2022 21:00
Snookerin MM-kisojen ykkössuosikki Australian Neil Robertson aloittaa toisen kierroksen ottelunsa Englannin Jack Lisowskia vastaan lauantai-iltana. Aussitykki on selkeä suosikki otteluun ja kertoimet ovat tältä osin ihan kohdallaan. Matsissa tehtyjen vähintään sadan pinnan lyöntisarjojen osastolta löytyy sen sijaan ihan mukava haku.

Robertsonin mahtivire voi hyvinkin tehdä tästä ottelusta odotettua lyhyemmän ja yksipuolisemman. Toisaalta kahden näin laadukkaan pelaajan välillä ei ylipäänsä paikkojakaan aukea samaan tahtiin, kuin herrojen avauskierroksen otteluissa. Korkeintaan neljä "centurya" on mielestämme karvan todennäköisempi lopputulema kuin tuon rajan ylitys.Ukkosta ilmassa


Tämänvuotisen snookerin MM-turnauksen suurin voittajasuosikki Robertson aloitti turnauksen räjähtävästi. "Thunder From Down Under" raivasi karsintojen kautta tiensä Crucible-teatteriin selvittäneen Ashley Hugillin tieltään melko vaivatta lukemin 10-5. Hugill kiusasi alussa, mutta avausjakson tukkoisuuden jälkeen veralla oli lähinnä vain Robertson.

Toista maailmanmestaruuttaan jahtaava Robertson on ollut kauden mittaan tulikuumassa vireessä. Turnausvoittoja on kasassa jo neljä ja nyt odotukset ovat katossa myös MM-turnauksessa. Robertson on kuitenkin vuosi toisensa jälkeen alittanut kovat odotukset Cruciblessa, joten ei nyt vielä liputeta kauden ykköspelaajaa tämän turnauksen ratkaisupeleihin.

Hugillia vastaan Robertson pääsi pelaamaan täydellisesti vahvuuksillaan, aggressiivisesti ja nopeasti. Tuloksena oli viiteentoista pelattuun erään hurjat neljä vähintään sadan pinnan sarjaa. Lienee kuitenkin turvallista odottaa, että paljon laadukkaampaa Lisowskia vastaan Robertson joutuu kaivamaan kikkapankista paljon enemmän myös turvapeliä ja ylipäänsä aloittamaan lyöntisarjojaan hankalammista paikoista.Lisowskilla jäykkä alku


Lisowski puolestaan aloitti turnauksen paljon nihkeämmin. Karsintojen kautta mukaan tullut Matthew Stevens oli pitkät pätkät avausottelua kaksikosta parempi pelaaja, eikä Lisowskin tappiokaan olisi ollut isompi vääryys. Lopulta jatkopaikka varmistui kuitenkin 10-8 voitolla, jonka jälkeen mies itsekin myönsi startin olleen tahmea ja pelokas.

Pitkä ottelu tarjosi Lisowskillekin kasapäin paikkoja isoille breikeille ja niitä myös nähtiin. Vähintään sata pistettä Lisowski löi kahdesti. Robertsonia vastaan paikkoja ei kuitenkaan aukea puoliksikaan niin usein kuin vaikkapa Stevensiä, joten pelin on parannuttava paljon, mikäli englantilaispeluri tästä ottelusta haluaa jatkoon.

Tämä kaksikko kohtasi vastaavassa vaiheessa myös viime vuoden MM-turnauksessa. Tuolloin luvut olivat lopulta 13-9 Robertsonin hyväksi. Jotain samanmoista vedonlyöntimarkkinat ennakoivat tällekin vuodelle. Lisowskin nihkeä startti ja toisaalta Robertsonin vahva alku ovat keikuttaneet kertoimia hieman lisää australialaisen suuntaan.


Korkeintaan neljä satasta


Ottelun voittajakertoimiin emme ota kantaa. Robertson on iso suosikki ja vie matsin nimiinsä kovalla prosentilla. Ihan markkinoiden odottamaan pistetehtailuun emme sen sijaan usko.

Lisowski on monipuolisempi pelaaja kuin aiemmin ja pystyy kyllä vähintään hidastamaan Robertsonin menoa. Toisaalta Robertson on niin kuumassa iskussa, että Lisowski ei välttämättä turhan montaa huippupaikkaa tässä matsissa saa.

Näemmä ottelun koostuvan enemmänkin laadukkaista 50-80 pinnan sarjoista, kuin pöydän tyhjentävistä satasista. Näillä kertoimilla kohde on ehdottomasti myös pienen pelin paikka.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 4.5 sadan pisteen lyöntisarjaa @2.2

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.2

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.2

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.2

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena