Snooker MM-kisat: Stephen Maguire - Ronnie O'Sullivan

Snooker MM-kisat | Stephen Maguire - Ronnie O'Sullivan
Kohde sulkeutuu: 26.04.2022 12:00
Snookerin MM-kisojen puolivälierät alkavat tiistaina, eli mukana on enää turnauksen kahdeksan parasta peluria. MM-turnauksen ykkössuosikiksi noussut Ronnie O'Sullivan aloittaa oman puolivälieräottelunsa Suomen aikaa puoliltapäivin. Vastaansa O'Sullivan saa kokeneen skotin Stephen Maguiren.

O'Sullivanin hurja meno kahdessa aiemmassa ottelussa näkyy selkeästi myös tämän matsin kertoimissa, jotka ovat painuneet alle arvostelun. Maguire on pelannut mainiota snookeria hänkin ja tasohan skotilla riittää hyvänä päivänä vaikka maailmanmestaruuteen. Haetaan pientä yllätystä Maguiren tasoituksellisen kohteen kautta.O'Sullivan jatkaa ennätystehtailua


Snookerin tämänvuotisen MM-turnauksen yksi sivujuonne on O'Sullivan nousu historian ykköseksi useammassakin kategoriassa. Selkeät voitot ensin David Gilbertistä ja perään Mark Allenista nostivat "Rocketin" yksin kaikkien aikojen tilaston kärkeen voitettujen MM-otteluiden määrässä. O'Sullivanille on nyt kasassa 71 voittoa, yksi enemmän kuin toisella lajilegendalla Stephen Hendryllä.

O'Sullivan on pelannut hyvän ja tasaisen kauden, mistä kertoo tottakai myös nousu maailmanlistan ykköseksi pitkästä aikaa. Silti näin vahva meno Cruciblen MM-näyttämöllä on ollut yllätys. Ensimmäinen minisessio oli tahmea, sen jälkeen meno on ollut tyrmäävää. Oikein kykenevän Allenin jättäminen neljään voitettuun erään toisella kierroksella oli aikamoinen temppu. Tosin Allen avitti kyllä vahvasti itsekin omaa kohtaloaan heikohkoilla otteillaan.

Vedonlyöntikertoimet ovat kuitenkin reagoineet O'Sullivanin vahvoihin otteisiin vieläkin rajummin. Mies on noussut jo turnauksen ylivoimaiseksi ykkössuosikiksi ja kertoimet maailmanmestaruudesta liikkuvat enää tasolla 3.50, tai jopa sen alle. Mukana on kuitenkin edelleen kahdeksan maailman valiota.Maguire mainiossa iskussa


Kokenut skotti Maguire on löytänyt hänkin turnauksen mittaan mainion vireen. Viime kaudet ovat ylipäänsä olleet miehelle vaikeita ja ranking on pudonnut jo jopa top-32 sijojen ulkopuolelle. Alamäki parin kauden takaiseen on ollut jyrkkä ja syvä. Jotain Maguiren vaikeuksista kertoo sekin, että pelikeppikin on vaihtunut viime kuukausina tiuhaan, kerran myös jo tämän turnauksen aikana.

MM-turnaus on kuitenkin saanut pitkästä aikaa konkarista parhaat puolet esiin. Avauskierroksella kaatui Shaun Murphy ja varsinainen pommi saatiin toisella kierroksella, kun nuori kiinalainen superlahjakkuus Zhao Xintong jäi jalkoihin numeroin 13-9. Zhao ei ihan parhaimmillaan ollut, mutta toisaalta Maguire paiskoi isoja lyöntisarjoja oikealta ja vasemmalta.

Ottelun jälkeen nähtiin haastatteluissa vapautunut ja rento peluri, joka pääsee lisäksi täysin paineetta tähän isoon otteluun. Pelinsä puolesta Maguire voi vaikka voittaa tämän turnauksen nyt tai tulevina vuosina, niin lahjakkaasta kaverista on kyse. Tasaisuutta ei koskaan ole riittävästi Cruciblessa löytynyt, mutta ehkäpä tällainen puskista iskeminen sopii miehen pirtaan paremmin. Maguire on uransa suurimmat voitot napannut nimenomaan isona altavastaajana.


Odotettua tasaisempaa?


O'Sullivan on vedonlyöntimarkkinoilla asetettu noin neljän ja puolen freimin suuruikseksi suosikiksi tähän matsiin. Kun puolivälierätkin pelataan paras 25:stä, tuntuu moinen jättitasoitus liioittelulta. Mies on kieltämättä ollut erinomainen, mutta rajansa kaikella.

Jos Maguire saa pidettyä saman tason kuin kahdessa aiemmassa ottelussa, mies voi taistella jopa tämän matsin voitosta. Erityisen todennäköistä se ei ole, mutta kyllä skotti ottelun useammin vie nimiinsä kuin mitä viiden pinnassa liikkuvat voittokertoimet antavat olettaa.

Vihjeeksi nostetaan hieman turvallisempi vaihtoehto. Kahden ja puolen erän tasoitus tarkoittaa, että osuma tulee jo Maguiren voittaessa vähintään yksitoista framea. Uskoaksemme tämä tapahtuu selkeästi useammin, kuin kerran kolmesta.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Stephen Maguire +2.5 framea @3.00

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.00

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

3.00

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena