Snooker UK Championship: Neil Robertson - Joe Perry

Su 13.11. | Klo 21:00 | Snooker UK Championship |
NEIL ROBERTSON - JOE PERRY

Kohde sulkeutuu: 13.11.2022 15:00


Robertson jahtaa neljättä UK-trophya


Snookerkauden tähän asti suurimpaan turnaukseen UK Championshipiin lähdetään jälleen kerran huikeista asemista. Taso lajin huipulla on leveämpi kuin koskaan ja potentiaalisia voittajia on valtavasti. Silti "kuuma nelikko" erottuu edelleen erikseen ja tuohon eliittipelaajien ryhmään kuuluu myös Australian Neil Robertson.

Vuoden 2010 maailmanmestari Robertson oli monien suosikki kauden aiempiin kilpailuihin. Mahtavan viime kauden jälkeen vire on kuitenkin ollut tämän kauden alussa hieman hakusessa. Toki taskussa on silti kaksi välieräpaikkaa kolmesta turnauksesta, mikä monelle muulle olisi huikaiseva suoritus. Maailman entiselle ykköspelaajalle alkukausi on kuitenkin ollut pettymys.

Robertsonin peli ei ole silmämääräisesti ihan huipputasolle vielä yltänyt ja tilastot tukevat tätä. Isoja breikkejä syntyy edelleen kovaan tahtiin, mutta toisaalta myös virheitä on tullut liikaa. Pelattuja freimejä on tältä kaudelta kasassa 59, joista voitettuja eriä 35. Maailman kakkospelaajalle saldo ei ole ihan riittävä.

Kertoimissa puolinihkeä alkukausi ei kuitenkaan näy. Robertsonin voittajakertoimet turnauksen osalta liikkuvat kuuden pinnassa, mikä on auttamatta liian vähän. Myös ottelukertoimet ainakin avausmatsiin tuntuvat hieman imartelevan "Robboa".


Perry vakuuttavasti mukaan


Kokenut Joe Perry väläytteli viime kaudella sitä huippuvirettä, joka vei pidetyn herrasmiehen viime vuosikymmenen puolivälin tienoilla maailman top-10 rankingsijoituksille. Huikea turnausvoitto Welsh Openissa huuhtoi alkuakuden pettymykset kerralla unholaan. Valitettavasti vire ei sitten kuitenkaan kantanut kovin paljon pidemmälle.

Myös tämän kauden Perry aloitti kehnosti. Tämän turnauksen karsinnat käänsivät kuitenkin kelkan kerralla, kun ensin Perry voitti nuoren kiinalaisen Yuan Sijunin nihkeällä esityksellä. Ratkaisumatsissa ei sitten ollutkaan enää mitään epäselvyyttä, kun Graeme Dott kaatui puhtaasti 6-0. Voitto tiesi sitä, että Perry nähdään UK Championshipissä jo peräti 23. kerran urallaan.

Perry ei missään nimessä kuulu turnauksen isoihin nimiin ja jo toisen kierroksen paikka olisi aikamoinen yllätys. Ei tämä matsi Robertsonille silti mikään läpihuutojuttu tule olemaan. Kaksikko on kohdannut vuosien saatossa 28 kertaa ja voitot ovat Robertsonille 15-12 (kerran on pelattu tasan). Tällä vuosikymmenellä voitot ovat Perrylle 2-1.

Jos Perry jatkaa karsinnoissa nähtyä tekemistä ja Robertson toisaalta ei yhtäkkiä löydä jostain AAA-peliään voi luvassa olla yllättävänkin tiukka taisto. Paras yhdestätoista freimistä pelattavaan matsiin Perryn kahden ja puolen erän tasoitus on houkutteleva valinta.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Joe Perry +2.5 framea @2.07

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.07

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.07

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.07

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.04

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.04

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena