Snooker British Open: Ryan Day - Robbie Williams

La 1.10. | Klo 21:00 | British Open |
RYAN DAY - ROBBIE WILLIAMS

Kohde sulkeutuu: 01.10.2022 21:00


British Openissa välieräpäivä


Snookerin British Open huipentuu viikonloppuna, kun lauantaina pelataan välierät ja sunnuntaina on vuorossa finaali. Hieman erikoinen formaatti on mahdollistanut sen, että ratkaisumatseissa nähdään melkoisia yllättäjiä. Ainoa iso nimi neljästä jäljellä olevasta pelurista on Mark Allen.

Paras valinta vedonlyöntiin löytyy päivän jälkimmäisestä välierästä, jossa kohtaavat kokeneet Ryan Day ja Robbie Williams. Day on pelaajana luokkaa parempi, mutta Williams on tässä turnauksessa ollut mainiossa vireessä. Luvassa on suurella todennäköisyydellä odotuksia tasaisempi ja pidempi matsi. Yli 9.5 pelattua erää siis kupongille!

Day pitkästä aikaa viikonlopulla


Walesin 42-vuotias Day on pelannut pitkän ja tasaisen ammattilaisuran. Reilun kahden vuosikymmenen pätkä on kuitenkin jättänyt ne kaikista korkeimmat huiput pääosin väliin. Kolme ranking-turnauksen voittoa uralta kuitenkin löytyy, edellinen helmikuulta 2021 pikakisa Shoot Outista. Sen jälkeen maailmanlistalla tällä hetkellä sijalla 27 majailevaa Dayta ei ole turnausten ratkaisupeleissä nähty.

Tässä turnauksessa Day on kuitenkin esiintynyt vahvasti. Toki kaaviokin on ollut walesilaiselle suotuisa, mutta kahden edellismatsin voitot Graeme Dottista (4-2) ja Yuan Sijunista (5-4) olivat kelpo esityksiä. Tasaiset matsit olisivat voineet kääntyä kumpaan suuntaan tahansa, mutta Day oli molemmissa lopussa vahvempi. Varsinkin Kiinan Yuania vastaan ratkaisufreimissä tehty pöydän putsaus oli paineen alla kova temppu.

Tähän välierään Day lähtee suosikkina, eikä siinä mitään. Day toimittaa yleensä tehtaan takuulla perusvarmaa pelaamista, jossa katto on melko matalalla mutta lattia puolestaan korkealla. 50-70 pinnan lyöntisarjat eivät useinkaan nouse otsikoihin, mutta eriä ja otteluita niillä voitetaan.


Williamsille harvinaista herkkua


Tämän matsin omalla tavallaan mielenkiintoisempi pelaaja on 35-vuotias Williams. Kymmenkunta vuotta ammattilaisena tahkonnut englantilainen ei ole koskaan ollut lähelläkään murtautumista maailman eliittiin. Yksittäisiä hyviä turnauksia uran varrelle on silti mahtunut, tämä on Williamsille kolmas kerta ranking-turnauksen välierävaiheessa. Finaalissa miestä ei ole vielä nähty.

Williams kuitenkin väläytteli jo viime kaudella ja edelleen näyttää kulkevan. Kaavio ei ole ollut Williamsille helppo ja erityisesti voitot kiinalaisista Ding Junhuista (4-2) ja Lyu Haotianista (5-1) olivat vahvoja näyttöjä. Palloja Williams on osannut pussittaa aina, mutta keskittyminen ei yleensä ole riittänyt edes otteluiden sisällä. Nyt tuntuu riittävän.


Williams lähtee tähän(kin) matsiin selkeänä altavastaajana paljon kokeneempaa ja menestyneempää Dayta vastaan. Toisaalta pelkästään tämän turnauksen näyttöjen perusteella kaksikon tilanteen voisi arvioida toisinkin. Williams on myös jo nyt varmistanut uransa toiseksi suurimman tilipäivän, joten henkisestikin altavastaajan lienee melko helppo välierään asennoitua.

On vähän makuasia, lähteekö hakemaan lunastusta Williamsin menestyksen vai ottelussa pelattavien erien määrästä. Day on kuitenkin niin tasainen pelaaja, että uskomme walesilaisen vähintään roikkuvan joka tapauksessa matsissa mukana. Otetaan siis kupongille yli 9.5 pelattua erää. Paras yhdestätoista pelattavaan otteluun tämä tarkoittaa sitä, että häviäjänkin on voitettava neljä freimiä.Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa yli 9.5 framea @2.1

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.99

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.99

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena