Snooker World Grand Prix: Shaun Murphy - Judd Trump

La 21.1. | Klo 21:00 | Snooker World Grand Prix | SHAUN MURPHY - JUDD TRUMP

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 21:00


Jälkimmäinen välierä lauantaina


Snookervuoden 2023 toinen iso turnaus World Grand Prix on edennyt ratkaisuvaiheisiin. Lauantai-illalle on tarjolla melkoinen herkkupala, kun jälkimmäisessä välierässä iskevät yhteen englantilaispelurit Shaun Murphy (maailmanlistan 11.) ja Judd Trump (maailmanlistan 4.). Voittaja kohtaa sunnuntain finaalissa Mark Allenin.

Trump on jatkanut tässä turnauksessa voittoputkeaan, joka päättyi viime viikon osalta suurturnaus The Mastersin voitonjuhliin. "Mestaruuskrapulasta" ei siten ole ollut tietoakaan, kun entinen maailman ykköspelaaja on paketoinut neljään päivään kolme ihan ansaittua voittoa. Mitenkään säihkyvää ei Trumpin tekeminen ole Cheltenhamin hevosurheilukeskuksessakaan ollut, mutta voitokasta yhtä kaikki.

The Masters oli Trumpilta omien sanojensakin mukaan ylivoimaisesti huonoimmalla pelillään voitettu iso turnaus. Trump varmasti "vanhoilla päivillään" vaihtaisi muutaman muunkin highlight-pätkän isojen kisojen voittopysteihin. Usein kuitenkin pelin laatu ja menestys kulkevat käsi kädessä. Siihen nähden on yllättävää, että Trump on nyt voittanut ranking-turnaukset huomioiden vuonna 2023 kaikki seitsemän pelaamaansa matsia.

Selkeänä suosikkina Trump luonnollisesti lähtee myös lauantain välierään. Mies ei kuitenkaan ole Cheltenhamissa(kaan) esittänyt vielä mitään sellaista, että kovin suuri etumatka olisi ansaittu. Näillä kertoimilla haastaja Murphy nouseekin selkeäksi pelikohteeksi.


Murphy etsii virettään


Jos on Trumpille alkukausi ollut odotuksiin nähden hankala, samaa voi korostetusti todeta myös lauantain vastustajasta. Vuoden 2005 maailmanmestari Murphy on ollut aikamoisessa pulassa oikeastaan koko pandemian ja sen jälkeisen ajan. Edellinen turnausvoitto on keväältä 2020 ja tällä kaudella parhaat suoritukset ovat pari hassua puolivälieräpaikkaa.

Tämän kalenterivuoden puolella "The Magician" Murphy on kuitenkin pitkästä aikaa antanut viitteitä paremmasta. Mastersissa tuli komea voitto maailman kenties kuumimmasta pelaajasta Neil Robertsonista, mutta toisaalta myös todellinen kylvetys Stuart Binghamilta. Tässä turnauksessa Murphy on kaatanut laatupelaajista jo Ali Carterin, Kyren Wilsonin ja Anthony McGillin.

Murphy lienee siis menossa parempaan päin, sen voi päätellä jo miehen elekielestä veran ääressä. Viime vuosina valtavasti myös fysiikkaansa satsannut peluri on luontainen showmies, joka ei taatusti kavahda lauantain isoa matsia täyden tuvan edessä. Jos Murphy jatkaa nähtyjä otteita voi Trump olla yllättävänkin kovilla. Näillä kertoimille haastaja ansaitsee myös muutaman lantin puolelleen.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: Shaun Murphy @2.5

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.5

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.45

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.45

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena