Snooker UK Championship: Voittajaveto

La 12.11. | Klo 15:00 | Snooker UK Championship | VOITTAJAVETO

Kohde sulkeutuu: 12.11.2022 15:00


UK Championship starttaa lauantaina


Snookerin kauden tähän asti isoin tapahtuma UK Championship polkaistaan käyntiin lauantaina. Kauden ensimmäinen Triple Crown-turnaus kerää Yorkin Barbicaniin 32 maailman valiota, puolet suoraan rankingpisteiden ja puolet alkuviikosta pelattujen karsintojen perusteella.

Voittajaehdokkaita on nykysnookerin tapaan pitkä liuta, taso lajin huipulla on leveämpi kuin koskaan. Yksi erittäin mielenkiintoinen nimi suurimpien suosikkien takana on Pohjois-Irlannin kokenut Mark Allen, joka on kääntänyt viimeisen puolentoista vuoden aikana niin elämänsä kuin myös snookerinsa jälleen oikeaan asentoon.

Allen kelpaa näillä kertoimilla meille mainiosti turnauksen voittajavetoon. Takaisin maailman top-10 rankingsijoituksille palannut "The Pistol" on ollut kahdesti aiemmin tämän turnauksen finaalissa, mutta vielä ei ole tärpännyt. Pelinsä puolesta Allen voi kuitenkin voittaa minkä tahansa turnauksen maailmassa.


Varjoista valoihin


Vuodesta 2005 saakka ammattilaisena pelannut 36-vuotias Allen on aina kuulunut tekniikaltaan ja lyöntinsä vaivattomuuden osalta snookermaailman valioihin. Menestystäkin on vuosien saatossa kertynyt, joskin isoja voittoja on paljon vähemmän kuin taidot edellyttäisivät. Suurin syy siihen lienee vähemmän ammattimainen toiminta vihreän veran ulkopuolella.

Allen on uransa aikana puhunut melko avoimesti vakavista masennusjaksoistaan. Vuoden 2021 keväällä Allen julistautui lisäksi myös henkilökohtaiseen konkurssiin. Elämänhallinta ei koskaan ole ollut miljoonia tienanneen pistoolisankarin vahvuuksia. Nyt näyttää kuitenkin jälleen hyvältä. Mies on fyysisesti paljon paremmassa kunnossa ja elämä sekä snooker tuntuu muutenkin jälleen maistuvan.


Kauden toinen voitto hakusessa


Snookerin osalta kausi on alkanut Allenilta mainiosti. "Kotiturnaus" Northern Ireland Openissa tuli toisena vuonna perättäin voitto ja myös British Openissa mies nähtiin finaalissa. Viime viikon Champion of Champions ei mennyt nappiin, mutta toisaalta tappio lohkofinaalissa Judd Trumpia vastaan ei ole kovinkaan suuri häpeä.

Tässä turnauksessa Allen on etukäteen rankattu laadukkaaksi haastajaksi, mutta kuitenkin selkeästi Trumpin, Ronnie O'Sullivanin, Neil Robertsonin ja kumppaneiden taakse. Kuten yleensäkin, parhaat valinnat voittajavetoon löytyvät eniten pelivaihtoa keräävien suosikkien takaa. Pelkästään alkukauden otteet huomioiden Allen voisi ihan hyvin kuulua tuohon samaan suursuosikkien kastiin.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Turnauksen voittaja: Mark Allen @17

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

17

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

17

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

15

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena