Riga Masters: Soheil Vahedi - Andreas Ploner

Julkaistu: 12.06.2019 10:49


Riga Masters: Soheil Vahedi - Andreas Ploner
Riga Masters | Soheil Vahedi - Andreas Ploner | 12:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Soheil Vahedi on jo kohtalaisen tunnettu nimi snooker-kentillä. Mies pelasi myös upeat Qualifying Schoolin ottelut voittamalla kaikki kamppailussa ja nappaamalla näin helposti paikan Main Tourilta tuleviksi vuosiksi. Iranilaisen viime kausi ei ollut helppo, mutta voitot hankalissa QS:n otteluissa nostavat varmasti itseluottamusta, kun tourin paikka on nyt plakkarissa.

Itävallan Andreas Ploner sen sijaan on täysi keltanokka Main Tourilla, eikä alla ole vielä ainoatakaan ottelua kunnon kilpailuista. Qualifying Schoolissa mies pelasi 11 ottelua, joista hävisi kolme, joten kohtalaisessa tikkarissa peli oli.

Kokemusetu on nyt kuitenkin vahvasti Vahedin puolella, joka on muutenkin kaikilla mittareilla laadukkaampi pelaaja. QS:n kamppailuissa iranilaistykki oli sen verran hyvässä iskussa, että suosikin menestykset kelpaavat RIga Mastersin karsinnoissa varsin hyvin peleihin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Vahedi -1,5 @2.12

888sport - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.09

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.09

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan