Ykköspesis: Sotkamo2 - Vähäkyrö

Julkaistu: 03.08.2019 11:05


Ykköspesis: Sotkamo2 - Vähäkyrö
Ykköspesis | Sotkamo2 - Vähäkyrö | 16:00
Sotkamon kakkosjoukkue on pelannut todella vahvan Ykköspesis-kauden, etenkin kotikentällään. Joukkue on neljäntenä sarjassa ja voittanut kotikentällään kaikki yhdeksän ottelua.

Isännät nauttivat siis vahvaa kotietua ottelussa, mutta edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa Vähäkyrössä SoJy joutui kuitenkin taipumaan. Sotkamon joukkue on muuttunut rajusti kauden edettyä syksyyn ja materiaaliero ei ole enää niin valtava Sotkamon eduksi, kun kovimpia Sotkamon junnuja on siirtynyt pelaamaan Superpesiksen puolelle.

Vähäkyrö tarvitsee vielä pisteitä sarjapaikkansa varmistamiseen ja se tulee varmasti nälkäisenä Hiukkaan. Yksikin piste olisi kova sana ja ailahtelevaisessa Ykköspesiksessä tasapelien todennäköisyys on aina melko korkealla.

Isäntien kertoimet on vedetty niin alas, että ennen kaikkea Unibetin tarjoama tuplamahdollisuus x2 kiinnostaa pelimielessä.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: x2 @1.84

Unibet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.84

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.84

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan