Valioliiga: Southampton - Aston Villa

Valioliiga | Southampton - Aston Villa | 22:00 | 5.11.2021
Kohde sulkeutuu: 05.11.2021 22:00
Vierasjoukkue on aliarvostettu. Kyllä Villa on vähintään yhtä hyvä kuin Southampton, vaikka onkin menossa vaikeampi vaihe.Aston Villa alkaa olla sellaisessa jamassa, jossa managerin vaihto pikku hiljaa hiipii johtokunnan mieliin. Villan kausi alkoi hyvin, joukkue oli alkukierroksilla kärjen tuntumassa, mutta nyt sillä on alla neljän tappion putki. Viimeksi kotikentällä Villa Parkilla West Ham kävi voittamassa 4-1.

Southampton on Valioliigan sarjataulukossa Villan edellä yhden pisteen enemmän keränneenä. Sotonilla on alla kolmen tappiottoman matsin putki. Putki alkoi lokakuun puolivälissä joukkueen kauden ensimmäisellä voitolla, kun Leeds meni nutin 1-0. Viimeksi Soton voitti vieraissa Watfordin 1-0 Che Adamsin maalilla.

Southamptonilla on hyvä paikka jatkaa tappiottomien pelien putkea, kun kehnossa kunnossa olevan Aston Villan jälkeen se pelaa onnetonta Norwichia vastaan. Näiden matsien jälkeen vastassa onkin sitten Liverpool.

Southamptonilla on kymmenestä ottelusta puolet tasapelejä. Tappioita on kolme eli saman verran kuin Manchester Unitedilla. Maaleja Soton on päästänyt vain 12, eli sen homma pysyy melko hyvin kasassa, vaikka voittaminen onkin ollut vaikeaa. Tehtyjä maaleja on vain yhdeksän, ehkä Danny Ingsin siirtyminen juuri tämän illan vastukseen Villaan on ollut hankala korvata. Adams, Broja, Redmond ja Armstrong ovat olleet melko vaisuja kärjessä.

Pelaajakaupat näyttävät epäonnistuneen


Villakin teki kauden alla pelaajakauppoja, jotka nyt näyttävät epäonnistuneilta. Joukkueikoni Jack Grealish myytiin Manchester Cityyn ja tilalle hankittiin Ingsin lisäksi Emi Buendia ja Leon Bailey. Kukaan uusista pelaajista ei ole onnistunut lähellekään korvaamaan Grealishin aukkoa. Emi Buendian siirto oli kaikin puolin onneton. Norwichissa Buendia oli joukkueen ykköspelaaja ja Teemu Pukin tutkapari. Nyt Buendian lähdettyä Norwich on ennätyksellisen huono ja Buendiakin on ollut useimmiten sumussa.

Southamptonilta puolustuksen Stephens on sivussa polvivamman vuoksi, mutta lainapestillä Chelseasta seurassa pelaava Broja olisi nilkkavamman jäljiltä kunnossa. Broja teki kahdessa viime matsissaan maalin kummassakin. Jos Broja on kunnossa, hän pelannee avauksessa Adamsin kanssa.
Southampton taitaa olla aika samanlainen kuin Watford-voitossa. Redmond ja Elyounoussi pelaavat siinä laidoilla.

Villalta Konsa on pelikiellossa, ja sen tarkoittanee sitä, että Mings tulee taas avaukseen. Villan joukkueesta sivussa ovat ainakin Luiz, Trezeguet, Traore ja Ings. Sanson ja Philogene-Bidace taitavat olla sairastelun jäljiltä pelikunnossa.


Southamptonin voittokerroin on vain noin 2.10, ja se on varmasti aivan liian vähän. Soton ei ole parempi kuin Villa, vaikka Villalla onkin menossa hankala jakso. Lapulle sopii laittaa Aston Villa +0.5, kerroin on noin 1.88.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Aston Villa +0.5 @1.88

Bet365 - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.82

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.82

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders