Valioliiga: Southampton - Tottenham

Julkaistu: 08.03.2019 12:35


Valioliiga: Southampton - Tottenham
Valioliiga | Southampton - Tottenham | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Tottenhamilla oli vain muutama päivä ennen Soton -keikkaa kova ottelu Dortmundissa. Spursin pelaajarinki ei ole yhtä laaja ja tasokas kuin muilla Valioliigan top kuusi -joukkueilla. Se ei pysty pelaamaan parasta peliä tuoreilla pelaajilla joka ottelussa.
Spurs on hieman notkahtanut Valioliigassa viime viikkoina, ja tähän saattaa hyvinkin olla osasyynä se, että avainpelaajilla alkaa olla kova kuormitus.

Eurokentillä Tottenhamilla kulkee. Se otti Dortmundista kaksi hienoa voittoa, mutta Valioliigassa sillä on nyt kolmen voitottoman ottelun putki. Heikoin peli näistä kolmesta oli vierasmatsi Burnleyssä, jonka Spurs hävisi 1-2.
Viime ottelussaan kotikentällä Wembleyllä se oli tiukilla Arsenalin kanssa. Peli päättyi 1-1, ja yliajalla Spursin veskari Lloris torjui Arsenalin Augameyangin rankkarin.

Southamptonilla ei ole muuta pelattavaa kuin Valioliiga. Sillä on ollut koko viikko aikaa valmistautua Spurs -matsiin. Viime ottelussaan Southampton hävisi Manchester Unitedille Old Traffordilla 2-3, eikä Soton pelannut ollenkaan huonosti kovassa kunnossa olevaa ManU:a vastaan.

Spursin Trippier huilasi viikolla, joten hän lienee nyt avauksessa. Dele Alli on palannut treeneihin, ja hän on varmasti vaihtopenkillä, mutta ei missään nimessä vielä avauksessa. Kane, Son ja Eriksen lienevät avauksessa, mutta mikä lienee paljon pelanneiden miesten vire?
Southamptonin Ings ei ole vielä pelikunnossa, myös Obafemi on varmasti sivussa.

Ottelun kertoimet ovat vetomarkkinoilla noin 4.30 – 3.80 – 1.85. Spursilla on ollut kuomitusta sen verran paljon enemmän, että Sotonille voi pienen vedon tasoituksen kanssa laittaa. Soton +0.5 kertoimella kaksi on hyvä veto.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Southampton +0.5 @2.05

Bethard - Lue arvostelu

2.05

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.04

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.01

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan