KHL: Spartak Moskova - Admiral Vladivostok

Julkaistu: 05.09.2018 12:17


KHL: Spartak Moskova - Admiral Vladivostok
KHL | Spartak Moskova - Admiral Vladivostok | 19:30
Moskovasta on KHL:ssä yhteensä kolme joukkuetta ja näistä lähtökohtaisesti heikoin on Spartak. Kaikilla kolmella, TsSKAlla, Dynamolla sekä Spartakilla on pitkät perinteet Venäjällä, mutta Spartak on aina jäänyt hieman kahden muun varjoon. He sijoittuivat viime kaudella kuitenkin kohtuullisesti seitsemänneksi konferenssissa ja pääsi playoffeihin. Tie kuitenkin päättyi heti ensimmäisellä kierroksella. Viime kaudesta Spartak on säilynyt kokolailla ennallaan tai hieman heikentynyt pelivoimaltaan.

Vladivostok on kaukana kotoa ja heille monesti vieraspelit on todella raakoja, sillä heidän kotipesänsä on kauimmaisena Venäjän perukoilla. Esimerkiksi Moskovasta lento Vladivostokiin on 8,5 tuntia. Kilometrejä tulee tälle välille yli 9000km. Tämä on heille korostetun negatiivinen seikka vieraspeleissä, mutta heillä on myös tästä syystä hieman muita korostuneempi kotietu.

Admiral aloitti kautensa Sotsissa toissapäivänä ja voitti ottelun lopulta rankkareilla 4-5. Vladivostok ei ole perinteisesti edennyt pitkälle playoffeissa, mutta on kuitenkin edennyt konferenssin puolivälieriin viimeisen viiden vuoden aikana kolmesti. Viime vuonna joukkueen menestys oli pettymys ja sijoitus 11. Tänä vuonna näemme joukkueen pelivoiman kokolailla samanlaisena kuin viime vuonna ja todennäköisesti he eivät ole etenemässä pleijareihin. Heillä on kuitenkin yllätyspotentiaalia varsinkin kotona.

Vladivostokin kauden avaus oli hyvä ja Sotsi on heitä parempi joukkue. Voitto ensimmäisestä pelistä varmasti loi joukkueeseen tärkeää uskoa heti ensimmäisellä vieraskiertueella. Spartak on myöskin Vladivostokia parempi joukkue, siitä ei ole kahta sanaa. Vedonlyönnissä on kuitenkin hvyin tärkeä muodostaa edes jonkinlainen todennäköisyysarvio joukkueiden voimasuhteista ja peilata sitä kertoimeen, mitä markkinasta saadaan. Tällä hetkellä meidän arvioihin peilattuna Spartak on yliarvostettu ja Vladivostokin kertoimet ovat hieman liian korkealla. Tästä syystä lyömme riskiä hieman pienentämällä Vladivostokia tasoituksella, kun saamme näinkin suuren kertoimen.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Admiral Vladivostok +1,5 @1.85

Mobilebet - Lue arvostelu

1.85

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.85

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.82

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.82

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.81

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.81

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.81

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan