Liiga: Sport - Jyp

Julkaistu: 08.02.2019 10:02


Liiga: Sport - Jyp
Liiga | Sport - Jyp | 18:30
Perjantai illan yksi liiga otteluista on Sport – Jyp. Ottelu on todella mielenkiintoinen pleijari paikkaa silmällä pitäen, kotijoukkue sijalla 11 ja vierailija sijalla 10.

Kotijoukkue Sportin lento on loppunut juuri tärkeällä hetkellä. 11.1 joukkue kohtasi täydessä kotihallissa Kärpät. Vaasalaisten iloksi kotijoukkue punnersi 2-1 voiton. Sen jälkeen joukkue on voittanut vain kerran.

Tarkastellaan edellisiä kymmentä ottelua, Sport löytyy kuntopuntarin viimeisenä. Näistä kymmenestä ottelusta Sport on onnistunut voittamaan vain kaksi, pisteitä on kertynyt yhteensä seitsemän. Huomionarvoista on myös päästetyt maalit, niitä kotijoukkue on päästänyt edelliseen kymmeneen peräti 38 maalia.

Vierailija Jyp on pääsemässä tasolleen, sen jälkeen kun Risto Dufva tuli päävalmentajaksi joukkue on hävinnyt vain kahdesti. Tällä hetkellä joukkueella on menossa kolmen ottelun voittoputki. Selvä parannus Jypillä on tapahtunut puolustuspelissä, viimeiseen kymmeneen otteluun omiin on mennyt vain 16 maalia.

Viime otteluiden ja tämän hetkisen kunnon perusteella on vaikea uskoa, että Sport pystyisi Jypiä voittamaan. Jyp saa kerrointa noin 2,20 ja se kelpaa mainiosti lapulle, kun otetaan huomioon edellä mainitut asiat. Jyp nousee taisteleen säälipleijareiden kotiedusta.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Jyp @2.27

Coolbet - Lue arvostelu

2.27

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.25

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.20

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.20

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.20

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.20

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan