Salibandyliiga: SPV - EräViikingit

Julkaistu: 12.03.2019 08:32


Salibandyliiga: SPV - EräViikingit
Salibandyliiga | SPV - EräViikingit | 18:30
Nordicbet Nordicbet
SPV tekee EräViikingeistä odotetusti selvää jälkeä. Vaikka ErVi sai sunnuntaisessa ottelussa iskettyä seitsemän maalia, niin lupausta paremmasta ei juurikaan ole. ErVi vei ottelun kolmannen erän 3-0 SPV:n jo nostettuaan jalan kaasulta, sillä peli oli kahden erän jälkeen 12-4 Peliveljien hyväksi.

SPV:n Sami Koski on ollut kahdessa ensimmäisessä erässä todella hurjalla peli päällä ja hän johtaa pudotuspelien pistepörssiä tehoin 5+5. SPV:stä on löytynyt onnistumisia kuitenkin laajalla rintamalla ja peräti 15 pelaajaa on avannut jo pistetilinsä pudotuspeleissä. EräViikinkien tehokkain pelaaja on ollut Mika Moilanen tehoilla 3+1 mutta hänen, kuten koko ykkösketjun, tehotilasto on pakkasen puolella.

SPV:n korkea prässi ja nopeat keskialueen käännöt ovat osoittautuneet ErVille odotetun pahaksi pelitavaksi, eikä tähän asiaan ole luvassa helpotusta. Käytännössä EräViikinkien ainoa mahdollisuus lepää siinä, että SPV epäonnistuu omassa valmistautumisessaa, tai napit levähtävät takeista auki. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa SPV on ollut valmiina alusta asti ja ensimmäisten erien maalisuhde on SPV:n hyväksi 7-2.

Tehokkaan kotijoukkueen yli 6.5 maalia lienee paperia myös tänään, mutta avauserän, sekä koko ottelun voitto tarjoaa sille mukavan 2.12 kertoimen.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

1. erä / Varsinainen peliaika: SPV/SPV @2.12

LeoVegas - Lue arvostelu

2.12

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan