Salibandyliiga: SPV - OLS

Julkaistu: 06.02.2019 11:15


Salibandyliiga: SPV - OLS
Salibandyliiga | SPV - OLS | 17:00
SPV:n peli näytti olevan maajoukkuetauon jälkeen uomissaan, kun joukkue matkusti Turkuun TPS:n vieraaksi. Peliveljet pitivät peliä hallussaan ja ottelun puolivälissä se johti ottelua jo 2-0. Tämän jälkeen turkulaiset iskivät kaksi maalia pikatahtiin ja SPV:n pakka levisi täysin. Kolmannessa erässä TPS iski viisi maalia ja kaahaili selvään 7-3 voittoon. OLS pelasi ennen maju-taukoa pirteästi. Rennolla ilmeellä pelannut joukkue kukisti kotikentällä LaSB:n, sekä EräViikingit.

Alkukaudella SPV:n pelitapa tuntui olevan myrkkyä lähes jokaiselle joukkueelle. Rajuun prässiin perustuva pelitapa on kuitenkin todella kuluttava ja hyvin riskialtis. SPV on viimeistelly lähes 200 osumaa 22 ottelussa, mutta sen päästettyjen maalien keskiarvo on liigan viidenneksi suurin. Oulussakin prässin purkamiseen vaadittavat asiat on käyty läpi ja vieraille tarjoutunee tekopaikkoja mukavaan tahtiin.

OLS:lla on jäljellä olevissa peleissä hurja panos. Joukkue on tällä hetkellä juuri karsintaviivan alapuolella, mutta pykälän ylempänä olevan LaSB:n kanssa se on tasapisteissä. Kahden ottelun voittoputkessa oleva joukkue tulee tänään taistelemaan pisteistä tosissaan ja tätä taustaa vasten 4.5 maalin tasoitus tuntuu turhan suurelta.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

OLS +4.5 @1.78

Unibet - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.78

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan