F-Liiga: SPV Seinäjoki - EräViikingit

F-Liiga: SPV Seinäjoki - EräViikingit
F-Liiga | SPV Seinäjoki - EräViikingit | 17:00 | 9.10.2021
Kohde sulkeutuu: 09.10.2021 17:00
Salibandyn F-liigassa lauantain mielenkiintoisin ottelu pelataan SPV Seinäjoen ja EräViikinkien välillä.

Joukkueet löytyvät sarjataulukon peräkkäisiltä sijoilta, kun ErVi on kerännyt kolmesta ottelusta 7 pistettä ja SPV neljästä 6 pistettä. EräViikinkien kauden aloitus on ollut erittäin vakuuttava. Vierasjoukkueen voittokertoimet ottelusta jaksavat ihmetyttää jo toista kertaa tällä viikolla.Peliveljet kärsineet muutaman tappion


SPV:n kausi alkoi hienosti kahdella voitolla Lasbista sekä paikallisderbyssä Nurmon Jymyä vastaan. Vastustajat olivat tasoltaan toki alempia, mutta pisteethän ne on niistäkin poimittava. Molemmat ottelut päättyivät SPV:lle kolmen maalin erolla.

Seuraavana vastassa oli Happee, kun SPV matkusti Monnarille Väli-Suomen vääntöön. Tuo ottelu oli kuin olikin melkoinen vääntö - Happee voitti tiukkojen vaiheiden jälkeen maalein 5-4. SPV johti ottelua vielä 2-1 ottelun puolivälissä, mutta Happee lisäsi kaasua ja iski kolme seuraavaa maalia. Lopulta SPV:n kiri ei riittänyt tuomaan joukkuetta tasoihin. Joukkueilla on ollut vuosien saatossa tiukkoja mittelöitä.

Seuraava ottelu pelattiin Oilersia vastaan sunnuntaina. Vahvan kauden aloituksen tehnyt Oilers sai melkoista kyytiä ensimmäisessä erässä, kun SPV löi alkutahdit iskemällä taululle 3-0 lukemat vajaaseen 15 minuuttiin. Ottelun kulku näytti menevän vahvasti SPV:n pillin mukaan. Oilers onnistui kuitenkin kaventamaan ottelun tilanteeksi 3-2 ennen erätaukoa, ja nousi tasoihin toisessa erässä. Viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteessa, mutta Oilers näytti kaapin paikan. Justus sekä Rasmus Kainulainen operoivat yhteensä 5 maalia ja Oilers vei ottelun lopulta selvästi 8-3.
Molemmilla joukkueilla oli valtavasti enemmänkin paikkoja tehdä maaleja.

Sami Koski on taas takonut syöttöjä tuttuun tapaan ja johtaa SPV:n sisäistä pistepörssiä tehoin 2+9. Jukka-Pekka Pelto-Arvo on puolestaan tehnyt eniten maaleja ja on toisena SPV:n pistepörssissä tehoin 4+3.

Erikoistilannepelaaminen SPV:llä on huonoa, sillä joukkue on onnistunut tekemään vain yhden ylivoimamaalin 9:stä yrityksestä.

EräViikinkien ilme piristynyt viime kaudesta


EräViikingit lähtivät uuteen kauteen ajatuksenaan parantaa viime kauden otteita. Kauden 2020-21 alkukausi oli ErVille järisyttävän huono, ja pudotuspeleistä oltiin käytännössä ulkona jo ennen kauden puoltaväliä. Joukkue kamppaili isojen ongelmien kanssa etenkin maalinteossa. Potentiaalia ryhmässä kuitenkin on, mutta alisuorittamista oli nähty pidemmän aikaa.

Tähän kauteen ErVi lähti kuitenkin aivan uudella ilmeellä. Joukkue menetti tehomies Markus Salmen Happeeseen, mutta paikkansa hyökkäyspäästä on ottanut Tikkurilan Tiikereistä saapunut Joakim Lund, joka on mättänyt kolmeen otteluun tehot 4+2.

EräViikinkien ykköskenttä on myös näyttänyt että taas kulkee. Mika Moilanen johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä 5+1 tehoin, sekä Lauri Kapanen että Tommi Rosendahl komppaavat perässä 2+4 tehopistein. Rosendahl on osoittautunut tärkeäksi palaseksi joukkuetta.

Maalinteossa on siis onnistuttu - kolmeen peliin EräViikinkien maaliero on 24-14.

Uusi päävalmentaja Tomi Rastas tuo varmasti lisää virtaa ja puhtia joukkueeseen, joka kauden avausotteluissa nähtiinkin siitä huolimatta etteivät vastustajat varmasti olleet terävintä kärkeä. EräViikingeiltä odotetaan tällä kaudella että he suoriutuvat runkosarjassa kahdeksan parhaan joukkoon.


EräViikingit naputtelivat miesten F-liigan viikon komeimman osuman Steelersiä vastaan. Liki samanlainen syntyi myös keskiviikkona TPS:aa vastaan. Silmäkarkkia!

EräViikingeille tarjoillaan maukkaita kertoimia


EräViikingit ovat heti kauden alusta näyttäneet että tällä kaudella he tulevat tosissaan taistelemaan pudotuspelipaikasta. Joukkue on osoittanut olevansa ihan kärkitasoa, viimeistään kun he melkein voittivat TPS:n, jolle viime kaudella hävisivät suurinumeroisesti.

Erikoistilannepelaaminen on ollut EräViikingeillä myös hyvällä tasolla. Kuudesta ylivoimasta jopa neljä on tuottanut tulosta ja alivoimasta on selvitty 4/7 kertaa. Joukkue on iskenyt myös yhden alivoimamaalin. Illan vastustajalla SPV:llä vastaavat luvut ovat 1/9 ja 4/6. Hyvästä hyökkäyskalustosta huolimatta SPV:n ylivoima ei ole toiminut toivotulla tavalla. Erikoistilannepelaamisessa etu saattaa olla siis ErVin puolella.

Viime kauden kohtaamiset päättyivät voitoin 1-1 molempien voittaessa ottelunsa maalin erolla. ErVi nappasi 11-10 kotivoiton, ja SPV voitti kotonaan 4-3. Tasoero ja formi joukkueiden välillä oli kuitenkin viime kaudella kuitenkin suurempi, joten EräViikingeille ottelun voitosta tarjottavat kertoimet näyttäisivät olevan varsin pelikelpoisia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: EräViikingit @2.46

Coolbet - Lue arvostelu

2.46

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.4

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.4

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.25

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.25

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan