NHL: St. Louis Blues - Dallas Stars | Taistelua tärkeistä pisteistä

Julkaistu: 02.03.2019 16:34


NHL: St. Louis Blues - Dallas Stars | Taistelua tärkeistä pisteistä
NHL | St. Louis Blues - Dallas Stars | 3.00 | Joukkueiden ero sarjataulukossa on ainoastaan viisi pistettä, ja taistelu sijoituksista on kovaa.
Nordicbet Nordicbet
St. Louis on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelusta kolme, edellisen kerran viime yönä Carolinan vieraana. Yksi näistä häviöistä on ollut tämän ottelun vastustajaa Dallasia vastaan.

Kotona nuottipaidoilla on kuitenkin seitsemän ottelun voittoputki. Joukkue on muutenkin ollut kovassa vireessä viime aikoina, mistä kertoo esimerkiksi viime viikolla päättynyt seurahistorian pisin voittoputki, joka kesti 11 ottelua.

Viime yön ottelussa maalilla pelasi Jake Allen, joten Jordan Binnington saanee vetovastuun Starsia vastaan. Tulokasvahti on ottanut niskalenkin Allenista taistelussa ykkösvahdin paikasta vakuuttavilla otteillaan. Binnigtonin torjuntaprosentti tällä kaudella on 93,65 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,61.

Dallas on Bluesista viiden pisteen päässä ja edessä on kova taistelu pääsystä pudotuspeleihin, sillä se on vain pisteen pudotuspeliviivan yläpuolella. Viime aikojen otteet eivät ole olleet kovinkaan vakuuttavia, sillä edellisestä kymmenestä ottelusta on irronnut neljä voittoa. Näistä voitoista kolme on tullut pudotuspelipaikkojen ulkopuolella olevia joukkueita vastaan ja yksi juuri Bluesista.

Stars on kärsinyt loukkaantumisista. Muun muassa Jamie Bennin ja Andrew Coglianon pelaaminen tässä ottelussa on epävarmaa, vasta siirtotakarajalla hankittu Mats Zuccarello puolestaan on varmasti sivussa.

Hyökkääjien poissaolot eivät lupaa hyvää Starsille, sillä joukkue on tehnyt kolmanneksi vähiten maaleja liigassa. St. Louis on myös yksi liigan parhaista joukkueista puolustuspäässä ja on kotivoittoputkensa aikana päästänyt ainoastaan yhdessä ottelussa yli kaksi maalia.

Ottelusta voi odottaa vähämaalista, mikä on huomioitu kertoimissa. Alle 5,5 maalia tarjoaa parhaimmillaankin kertoimen 1.76, joten mitään ylikerrointa tästä ei saa.

Sen sijaan pelivalintamme on kotivoitto. Blues on ollut kova kotona ja tuskin päästää monta maalia maalinteko-ongelmien kanssa painivaa Starsia vastaan. Vieraiden poissaolot ovat tuntuvia, eikä joukkue muutenkaan ole ollut kovin vakuuttava viime aikoina, joten luotto pisteiden kotiin viemisestä ei ole kovin suuri.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

1X2: St. Louis Blues @2.06

Olybet - Lue arvostelu

2.06

Olybet auki nyt myös suomeksi, tarjolla 25€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.05

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.03

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.02

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

2.02

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.00

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.00

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.00

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan