MLB: St. Louis Cardinals - Colorado Rockies

Julkaistu: 31.07.2018 12:00


MLB: St. Louis Cardinals - Colorado Rockies
MLB | St. Louis Cardinals - Colorado Rockies | 03:15
Royal Panda Royal Panda
Cardinals kiri sarjan ensimmäisessä ottelussa voittoon jatkovuoroparissa, oltuaan tappiolla juoksuin 4-1. Cardinals on viidessä edellisessä kotiottelussa lyönyt neljä kertaa vähintään viisi juoksua ja meille riittää hieman vähempikin, sillä tulevan yön koitokseen Cardinalsin u/o-line on vain 3.5. Rockiesin syöttäjänä aloittaa Jon Gray, joka syöttää tien päällä lähes 6.00 ERAlla.

Jon Gray on kauden yhdeksässä startissa vieraissa 3W-4L, ERA 5.89 ja WHIP 1.46. Kauden alussa Gray sai vieraissa pari hyvää onnistumista, mitkä vaikuttavat tilastoja alentavasti. Tuleva ottelu on Grayn ensimmäinen startti vieraissa heinäkuussa. Kesäkuun neljässä vierasottelussa hän syötti 20 vuoroparia ja antoi 23 hittiä, sekä 17 ansaittua juoksua. Grayn edellinen visiitti Busch Stadiumilla on vuodelta 2016. Tuolloin hän pääsi vain 3.1 vuoroparia ja antoi kahdeksan hittiä ja yhdeksän ansaittua juoksua.

Cardinalsin yli 3.5 juoksua 1.90 kertoimella vaikuttaa erittäin hyvältä kohteelta.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Kotijoukkueen juoksut: Yli 3.5 @1.90

Guts - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan