MLB: St. Louis Cardinals - Pittsburgh Pirates

Julkaistu: 12.09.2018 17:08


MLB: St. Louis Cardinals - Pittsburgh Pirates
MLB | St. Louis Cardinals - Pittsburgh Pirates | 20:15
Cardinalsin offense on tehnyt sarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa Piratesin syöttäjistä selvää jälkeä, mutta Piratesin tilanne ei ole täysin toivoton, sillä myös sen hyökkäyspeli toimii hyvin. Nyt vieraat tarvitsevat vain syöttäjän joka kykenisi pitämään kotijoukkueen hyökkäyksen aisoissa.

Cardinalsin syöttäjänä aloittaa Daniel Poncedeleon, kenelle startti on vasta kauden neljäs. Poncedeleonin ensimmäinen startti Busch Stadiumilla, syyskuun alussa, kesti vain 3.1 vuoroparia, kun hän antoi Redsille viisi hittiä, sekä kolme ansaittua juoksua. 26-vuotias syöttäjä on tämän kauden aikana syöttänyt kotikentällä 11.1 vuoroparia 5.73 ERAlla, WHIPn ollessa 1.36.

Piratesin syöttäjänä aloittava James Taillon, ei ole antanut kolmea juoksua enempää viimeisissä 18 ottelussa. Edellisen kerran, kun Taillon kohtasi Cardinalsin, niin hän syötti vieraskentällä kahdeksan vuoroparin shutoutin. Taillon on edellisissä seitsemässä startissaan mennyt 5W-1L, ERA 2.56 ja WHIP 1.20 ja kahdessa edellisessä vieraspelissä hän syötti yhteensä 13 vuoroparia, antaen 10 hittiä ja kolme ansaittua juoksua.

Tänään Piratesilla on kummulla syöttäjä, joka kykenee pitämään Cardinalsin juoksuhanat aisoissa. Täyttä peliä Taillon tuskin syöttää, joten paras vetokohde otteluun on mielestäni Piratesin johtoasema viiden vuoroparin jälkeen.

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot Redbetillä!


Redbet on markkinoiden kärkeä kertoimissa ja nyt ensitallettaja saa 20€ edestä ilmaisvetoja! Ilmaisevedot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.
Redbet: Lunasta 20€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: Pittsburgh Pirates @2.10

888sport - Lue arvostelu

2.10

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan