Lähtö 7: St.Leger-ravit - Pori

Julkaistu: 27.10.2018 13:08


Lähtö 7: St.Leger-ravit - Pori
Lähtö 7 | St.Leger-ravit - Pori | 15.40
Porissa ravataan tänään perinteiset St.Leger ravit. Ensimmäisenä kertoimissa pistää silmään lähdön 7 H3H-vedon kertoimet.

Tässä kolmen hevosen taistelussa ovat vastakkain 5 Excalibur It, 8 Lord Ivar ja 9 Klena Vito.

Kun ensimmäistä kertaa näin kertoimet olin todella yllättynyt siitä, kuinka paljon kertoimienlaskijat luottavat siihen, että numero 8 Lord Ivar pääsisi tässä keulaan, mistä hevonen on ollut murskaavan hyvä. Se ei nimittäin ole ensimmäisillä sadoilla metreillä yhtä nopea kuin ennen.

Parissa edellisessä startissa se on päässyt kävelemään keulaan avauksen jälkeen, mutta tuohon skenaarioon en tänään usko. Lähtöpaikka on sen verran ulkona, että välissä on muitakin hevosia, joilla halutaan keulasta juosta.

Ensimmäisenä keulat todennäköisesti nappaa 3 Andree. Siitä Ilkka Korven ohjastettava on tehnyt aina parhaat esitykset. Uskon, etä tänään siitä myös ajetaan niin pitkään kuin hevonen jaksaa. Tämä skenaario tekisi Juha Utalan ohjastaman Lord Ivarin mahdollisuudet todella pieniksi, sillä hevonen on täysin keulariippuvainen eikä muualta ole juuri menestystä tullut.

5 Excalibur It on toki hyvä ja kehittyvä hevonen, mutta parhaat sijoitukset ovat tulleet tämän päiväistä heikompia vastustajia vastaan.

Ideahevosemme 9 Kleva Vito on todella kovassa kunnossa. Viimeksi tuli laukka, mutta kunto tuskin on kadonnut mihinkään. Sen ohjastaja Jukka Torvinen saa tästä omallaan hyvän reissun parijonossa ja uskon sen voittavan H3H-vedon vastustajansa melkein kerran kahdesta. Siksi kerroin tuntuu todella maistuvalta.

En kauheasti usko tänään Lord Ivarin menestykseen, koska juoksunkulku on todennäköisemmin sitä vastaan kuin puolesta. Siksi en ota sitä omiin peleihin missään pelimuodossa.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

H3H Klena Vito @3.00

Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan