ATP Madrid Open: Stan Wawrinka - Guido Pella

Julkaistu: 08.05.2019 12:38


ATP Madrid Open: Stan Wawrinka - Guido Pella
ATP Madrid Open | Stan Wawrinka - Guido Pella | 14:30
Unibet Unibet
Madrid Openissa vastakkain iskevät sveitsiläinen konkari, 34-vuotias Stan Wawrinka (ATP:34.) ja argentiinan Guido Pellan (ATP:26.)

Wawrinkalle ei ole kahden viimeisen kauden aikana kertynyt, kuin seitsemän massakentän ottelua voittoprosentilla 43%. Tällä kaudella otteluita on kertynyt kolme ja sveitsiläinen on onnistunut nappaaman voitot ATP Monte Carlossa Lucas Pouillesta 2-0 (7-5,6-3) ja Madrid Open alkoi eilen helpolla 2-0 voitolla ranskalaisesta Pierre-Hugues Herbertistä erin 6-2,6-3. Wawrinkan syöttöpelaaminen ei ollut parhaimmillaan, mutta palautus- sekä peruspelaaminen oli todella hyvällä tasolla ja Wawrinka onnistuikin murtamaan Herbertin syötön 50% todennäköisyydellä.

Pella sen sijaan aloitti turnauksen Daniil "metukka" Medvediviä (ATP:14.) vastaan ja onnistui voittamaan tapahtumarikkaan ottelun nimiinsä erin 2-1 (6-2,1-6,6-3). Ottelu Pellan sekä Medvedevin välillä oli kokonaisuudessaan hyvin tasainen, vaikka kumpikaan pelaajista ei ollut aivan parhaimmillaan ja Pella onnistui kääntämään ottelun nimiinsä paremman syöttöpelaamisen ansiosta sekä tehokkailla murtopallo onnistumisillaan (75%). Tänään jatkoon ei kuitenkaan asiaa ole jos esityksiin ei tule parannusta.

Wawrinkan otteet olivat eilen Herbertiä vastaan vakuuttavia, vaikka massakentillä otteluita ei ole kahden kauden aikana juuri kertynytkään ja tämä tekee ottelun ennakkoasetelmista hyvin mielenkiintoiset, sillä täyttä selvyyttä Wawrinkan pelikunnosta ei ole. Pella sen sijaan on massakentillä hyvin rutinoitunut ja otteluita on Wawrinkaan nähden kertynyt yli kahdeksan kertainen määrä kahden viime kauden aikana (58 ottelua) ja Pella onnistui maaliskuussa nappaamaan ensimmäisen ATP- tasoisen turnausvoiton Brasilian Sao Paolossa.

Ottelusta tulee varmasti tasainen, sillä erittäin laadukas pelaaja Wawrinka on edelleenkin, mutta uskon rutiinin painavan vaakakupissa kokemusta enemmän ja näin ollen peleihin lähtee hyvän kauden pelannut Guido Pella.

Pelivalintamme:

Pella @2.45

Unibet - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.45

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.27

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.27

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.25

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan