Madrid Open: Stan Wawrinka - Rafael Nadal

Julkaistu: 10.05.2019 12:54


Madrid Open: Stan Wawrinka - Rafael Nadal
Madrid Open | Stan Wawrinka - Rafael Nadal | 22:30
Unibet Unibet
Madrid Openin perjantain viimeisenä, muttei vähäisempänä otteluna nähdään Stan Wawrinkan ja Rafael Nadalin välinen vääntö jatkopaikasta.

Wawrinka turnaus on ollut hienoa katseltavaa ja sveitsiläinen on pudottanut turnauksesta suoraan kahdessa erässä Pierre-Hugues Herbertin (6-2,6-3), Guido Pellan (6-3,6-4) sekä Kei Nishikorin (6-3,7-6). Merkittävintä otteluissa on ollut Wawrinkan syöttöpelaamisen laatu, sillä sveitsiläinen ei ole hävinnyt vielä yhtään syöttöä ja palautuspelaaminen on ollut korkea tasoista jokaisessa ottelussa. Etenkin voitot Pellasta sekä Nishikorista ovat olleet suvereeneja, mutta tämän päiväinen vastustaja on aivan omaa tasoaan massakentällä, joten Wawrinkalta edellytetään venymistä ja täydellistä onnistumista, mikäli sveitsiläinen mielii välieriin.

Nadalin turnaus on edennyt rutiiniotteilla puoliväleriin, espanjalaisen kaadettua nuoren kanadalaisen Felix Auger-Aliassimen 2-0 (6-3,6-3) ja antamalla Frances Tiafoelle kauden toisen oppitunnin erin 2-0 (6-3,6-4). Tiafoella oli mahdollisuus toisessa erässä kahdesti murtaa Nadalin syöttö 1-2 tilanteessa, mutta espanjalainen pyysi tauon ja onnistui kääntämään vahvalla syöttöpelillä 0/30 tilanteensta vielä pisteen itselleen. Sama tilanne tuli eteen toistamiseen tilanteessa 5-4 0/30, jolloin Tiafoella oli mahdollisuus siirtää ottelupallo murrolla, mutta Nadal hoiti pisteen itselleen toistamiseen noustamalla pelinsä tasoa.

Molemmat pelaajat ovat aivan loistavassa vireessä ja Nadal lähtee ansaitusti suurena ennakkosuosikkina otteluun. Wawrinka on nopea, omaa vahvan syötön ja loistavan mailapelaamisen sekä lisäksi viihtyy Euroopan massakentillä loistavasti, joten helpolla Nadal ei tule pääsemään illan koitoksessa.

Yhdeksän vuoden aikana herrat ovat kohdanneet massakentällä seitsemän kertaa, joista Nadalin voittoon on päädytty kuudesti, Wawrinkan voittoon kerran, erät Nadalille tylysti 14-2 ja pisteet seitsemästä kohtaamisesta Nadalille 116-50. Tästä voisi halutessaan laskea keskivertoa tasoituskohdetta tai pelkkien lukujen varaan laskettua under/over linea, mutta tennis on siitä mahtava laji ettei lukujen laskeminen kannata vaan tulokseen vaikuttaa kaikki muut asiat.

Yhteenvetona: Wawrinka pelannut loistavasti turnauksessa, peli kulkee kaikilla osa-alueilla hyvin, Nadalin tiedetään kärsineen lievistä vammoista Monte Carlossa sekä Barcelonassa, mutta olevan nykykunnosakin massakenttien kirkkainta kärkeä. Nadalin kertoimet on poljettu niin alas, etten lähde niihin edes koskemaan ja Over raja kulkee 21,5 pelissä, joka edellyttäisi vähintään esimerkiksi tulosta (6-4,7-5), johon näen Wawrinkan kykenevän tänään, jos pelin taso säilyy yhtä korkealla. Lisäksi otin pienemmällä panostuksella kohteisiini Nadalin voiton erin 2-1, kertoimella 4.00.

Pelivalintamme:

Pelit Yli 21.5 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.86

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.86

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan