Salibandyliiga: Steelers - EräViikingit

Julkaistu: 10.01.2019 10:49


Salibandyliiga: Steelers - EräViikingit
Salibandyliiga | Steelers - EräViikingit | 18:30

Salibandyliigan illan ainoassa ottelussa Steelers saa vieraakseen EräViikingit. ErVin peli ei ole uuden vuoden tienoilla ollut aivan parhaassa uomassaan, joten Steelersillä saattaisi olla iskun paikka. Toki Steelersinkin pitää parantaa otteitaan viime ottelusta, jolloin OLS haki pisteet Hämeenlinnasta.

EräViikingit on voittanut kaikki viisi Salibandyliigan kohtaamista Steelersiä vastaan. Pari viime ottelua ovat olleet kuitenkin numeroiden valossa hyvin tasaväkisiä ja myös vähämaalisia. ErVi onnistui Welhoja vastaan tekemään vain neljä maalia varsinaisella peliajalla ja sitä edellisessä pelissä se jäi kolmeen osumaan Jyväskylässä. Steelersin ongelma on läpi kauden ollut se, että maalinteko vastuu on suurimmaksi osaksi Ville Lastikan ja Nico Jonaesonin varassa.

Odotan ottelusta melko vähämaalista taistoa. ErVin viisikkopuolustus on pääosin ollut hyvällä mallilla ja Steelersissäkin tiedetään, että sen mahdollisuudet voittoon lepäävät tiiviin puolustuksen- ja maalivahtipörssin kärjessä olevan Santtu Pohjosen torjuntojen varassa. Nico Jonaeson on jostain syystä tiputettu joukkueen neloskenttään, joten Ville Lastikka jää ykkösketjussa vaille maailmanluokan tarjoilua. Underit kelpaavat ,niin koko ottelun maalimääriin, kuin myös joukkuekohtaisiin maalimääriin.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Alle 10.5 maalia @1.92

Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.82

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan