Salibandyliiga: Steelers - Karhut

Julkaistu: 08.11.2018 13:38


Salibandyliiga: Steelers - Karhut
Salibandyliiga | Steelers - Karhut | 18:30
Steelersin maalimäärä jäi Indiansia vastaan odotetun alhaiseksi ja tämä paljasti viimeistään sen seikan kuinka hampaaton joukkue on tällä hetkellä hyökkäyspäässä, ilman Nico Jonaesonia pelatessaan. Steelers joutuu myös tänään tulemaan toimeen ilman pelintekijäänsä, mutta Karhuja vastaan Steelersin pitäisi kyetä tästä huolimatta voittoon.

Steelers on nuoresta iästään huolimatta Karhuihin verrattuna kokenut liigajoukkue ja toisin kuin viime kaudella nyt sillä on olemassa myös jonkinlainen ajatus miten se pyrkii peliä pelaamaan. Puolustuspeli on edelliseen kauteen verratuna huomattavasti paremmalla tolalla ja maalissa Santtu Pohjonen torjuu illasta toiseen kovalla tasolla, joten maalinteko saattaa tuottaa porilaisille tänään suuria vaikeuksia.

Karhujen pelejä nähneenä olisi ihme jos Steelers ei saisi maalihanoja auki, vaikka Jonaeson ei mukana olekaan. Karhujen pakistolle sattuu kammottavia virheitä ottelusta toiseen, mistä Lastikka, Sipronen, Einiö ja Johansson kyllä rankaisevat armotta.

Kolmessa kotiottelussaan Steelers ei ole ollut kertaakaan tappiolla avauserän jälkeen, joten kotijoukkueen kerrointa nostetaan ottamalla mukaan myös avauserän voitto.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

1. erä / Varsinainen peliaika: Steelers/Steelers @2.35

Unibet - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.35

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.35

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan