Salibandyliiga: Steelers - Karhut

Julkaistu: 16.03.2019 09:43


Salibandyliiga: Steelers - Karhut
Salibandyliiga | Steelers - Karhut | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Jännittävät putoamiskarsinnat alkavat tänään Steelersin kotiottelulla. Steelers lähtee sarjaan materiaalinsa puolesta ennakkosuosikkina, mutta Karhut on ollut sille paha vastus, joten vaikea sanoa kuinka sarjassa lopulta käy. Steelers sai runkosarjan kahdessa viimeisesessä ottelussa puolustuksensa toimimaan hyvin, mutta hyökkäyspelin kustannuksella. Welhoja ja Indiansia vastaan se teki vain kolme maalia, kun omissa soi kuusi kertaa. Steelers sai runkosarjan viimeisistä kahdeksasta ottelusta kasaan vain kaksi pistettä.

Karhut pääsi runkosarjan lopussa paremmin liigavauhtiin mukaan, vaikka viimeisistä kahdeksasta ottelusta se keräsi yhteensä ainoastaan viisi pistettä. TPS-ottelua lukuun ottamatta suoritukset kentällä olivat kuitenkin kelvollisia ja joukkue uskoo varmasti kykenevänsä haastamaan Steelersin tasapäisesti.

Yhden ketjun varassa oleva Steelers saa olla valppaana Karhujen juonikkaiden hyökkääjien kanssa. Karhuilta löytyy yllättävästi jopa enemmän ratkaisukykyä ykkösketjun ulkopuolelta kuin Steelersilta. Runkosarjassa joukkueiden molemmat kohtaamiset venyivät jatkoajalle ja pisteet näistä otteluista kirjattiin tasan 3-3. On kuitenkin yksi asia missä Steelers on ollut erittäin vahva läpi kauden ja se on toisien erien pelaaminen. Ehjää 60-minuuttista Steelers ei juurikaan ole kyennyt pelaamaan, mutta vahvat toiset erät mahdollistivat usein sen, että joukkue keräsi 25 pistettä runkosarjassa. Steelers voitti Karhut toisessa erässä kummassakin kauden aiemmassa kohtaamisessa.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

2. erä: Steelers @1.91

Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan