F-Liiga Naiset: Steelers N - Pirkkalan Pirkat N

F-Liiga Naiset: Steelers N - Pirkkalan Pirkat N
F-Liiga Naiset | Steelers N - Pirkkalan Pirkat N | 18:30 | 23.9.2021
Kohde sulkeutuu: 23.09.2021 18:30
Salibandyn F-liigassa pelataan naisten osalta torstaina yksi ottelu. Hämeenlinnan Steelers saa kotonaan vastaansa Pirkkalan Pirkat, joille ottelu on jo kolmas tällä kaudella. Steelers ei onnistunut maalinteossa ensimmäisessä ottelussa. Kuinka käy tänään ja miten se tulee vaikuttamaan ottelun maalimääriin?Molempien kaudet käyntiin vähämaalisten otteluiden merkeissä


Pirkkalan Pirkat avasi kautensa Saipan vieraana. Saipa on rankattu yhdeksi naisten B-liigan parhaista joukkueista, ja sen he näyttivät myös ottelussa. Pirkat joutuivat toteamaan Saipan paremmuuden maalein 2-8.

Seuraavan ottelun Pirkat pelasivat Jyväskylässä O2:n vieraana. Pirkat hallitsivat ottelua hienoisesti. Pinja Myllymäki vei Pirkat toisen ja kolmannen erän maaleilla jo 5-2 johtoon, mutta O2 kampesi itsensä tasoihin vielä viimeisen kuuden minuutin aikana. Ratkaisu nähtiin viimeisellä peliminuutilla, kun Pirkat pääsivät hyökkäämään. O2:n pelaaja peitti Pirkka-hyökkääjän laukauksen, jonka seurauksena pallo muutti suuntaa ja kimpoili lopulta toisen O2-pelaajan kautta heidän omaan maaliin. Maalintekijäksi osumalle merkattiin Kiia Verronen.

Kolmas erä ottelussa oli melkoista hawaji-palloa, kun paikkoja avautui jatkuvalla syötöllä molempiin päihin. Silti ottelussa jäätiin alle 12 maalin rajan.


Steelersin kausi ei alkanut ruusuisesti. Steelers pelasi Helsinki N -joukkueen vieraana ja hävisi 5-0. Koko ottelun aikana Steelers pommitti ainoastaan 6 kertaa Helsingin maalia kohti, mutta onnistui kuitenkin puolustamaan kohtalaisesti, sillä Helsingin 39 laukauksesta vain viisi meni maaliin. Laukaukset siis tässä ottelussa Helsingin nimiin 39-6 eikä selittelyjä lopputuloksesta tarvinnut kertoa.

Saa nähdä kuinka Steelersin hyökkäyspeli hönkii Pirkkoja vastaan tulevassa ottelussa. Tuosta nyt ei ole varaa kuin parantaa.


Pirkkalan Pirkat venyivät 5-6 vierasvoittoon O2-Jyväskylästä.

Totals-raja tuhti 11,5 maalia


Muutama bookkeri on asettanut ottelun totals-rajaksi yli/alle 11,5 maalia. Meidän silmään tämä raja on todella tuhti, etenkin kun otetaan huomioon ettei Steelers saanut omia maalihanojaan auki ensimmäisessä ottelussa. Myöskin Pirkkojen molemmat ottelut ovat jääneet alle 11,5 maalin tulokseen.

Lähdetään hakemaan rahastusta valitsemalla kupongille kohde alle 11,5 maalia.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 11,5 maalia @1.84

Bethard - Lue arvostelu

1.84

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.84

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.84

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.84

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Miro