Salibandyliiga: Steelers - SPV

Julkaistu: 13.01.2019 13:25


Salibandyliiga: Steelers - SPV
Salibandyliiga | Steelers - SPV | 17:00
SPV otti eilen vaivattoman voiton Welhojen vieraana ja tänään Peliveljien vieraskiertue jatkuu Hämeenlinnassa, Steelersin vieraana. Steelers pelasi edellisen ottelun perjantaina, jolloin se kaatoi kotikentällä EräViikingit jatkoajalla, lukemin 5-4.

SPV on erittäin maaliahne joukkue ja suurin kysymys kotijoukkueen leirissä tänään on se, että kuka tekee maalit, sillä lähes 30 prosenttia joukkueen osumista tehnyt Ville Lastikka on pois joukkueen kokoonpanosta. Maalissa Steelersillä jatkaa Pasi Järvinen, joka pelasi myös perjantaina. Vaikka Järvinen hyvin perjantain ottelussa pelasikin, niin ratkaisu tuntuu hieman kummalliselta, sillä Santtu Pohjosen torjuntaprosentti on koko liigan paras.

SPV on kauden kahdeksasta vieraspelistään voittanut seitsemän ja maaleja se on iskenyt 10 osuman keskiarvolla. Steelers on puolestaan maalannut kotikentällä alle viiden maalin keskiarvolla. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Seinäjoella päättyi SPV:n voittoon lukemin 9-6. Tuossa ottelussa, tänään sivussa oleva, Ville Lastikka iski tehot 2+1.

SPV:n hurlumhei-tyyli ei ole ehkä Steelersille se kaikkein mieluisin pelitapa ja kotijoukkueelle voidaan povata otteluun melkoisia vaikeuksia. 2.5 maalin tasoitus tuntuu turvalliselta valinnalta.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

SPV -2.5 @1.75

Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.72

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan