Salibandyliiga: Steelers - TPS

Julkaistu: 24.10.2018 19:01


Salibandyliiga: Steelers - TPS
Salibandyliiga | Steelers - TPS | 18:30

Salibandyliiga palaa maajoukkuetauolta yhden ottelun voimin. Steelers palaa kotikentälle pitkän tauon jälkeen, sillä kauden toistaiseksi ainoan kotiottelunsa se pelasi 20.9. jolloin se kaatoi Nokian KrP:n lukemin 10-3. Viisi peräkkäistä vieraspeliä toi plakkariin vain yhden voiton, kun se kukisti OLS:n maalein 7-9. Edellisessä ottelussaan se haastoi kuitenkin EräViikingit todella vahvasti, mutta heikot avauserät ovat olleet joukkueen kompastuskiviä.

TPS keikkuu sarjataulukossa jaetulla toisella sijalla ja se on voittanut neljä ottelua putkeen. Viimeksi kaatui Westend Indians kotiottelussa, mutta vasta jatkoajan jälkeen. TPS:n kärkipelaajista maajoukkueen EFT-turnauksessa urakoivat Miko Kailiala, Mikko Hautaniemi, sekä Lauri Stenfors, kun Steelersista mukana oli vain Ville Lastikka.

Taitava Steelers tarjoaa TPS:n puolustukselle varmasti kiireisen illan, mutta voiton avain piilee siinä kuinka kotijoukkueen oman pään pelaaminen onnistuu. Steelersin maalivahdit (Santtu Pohjonen ja Pasi Järvinen) ovat onnistuneet erinomaisesti, mutta puolustuksen virheiden takia heille isketään liikaa maaleja joille ei käytännössä voi mitään. Vieraskentällä Steelersillä oli selkeästi vaikeuksia valmistautumisessa, mutta uskon, että tätä ongelmaa ei kotikentällä ole.

Ottelusta on luvassa tasainen vääntö ja kotijoukkueen voitolle tarjottu yli nelosen kerroin haiskahtaa ylikertoimelta. Viimeisin joukkueiden välinen kohtaaminen Elenia-Areenalla päättyi Steelersin jatkoaikavoittoon lukemin 4-3. TPS on joukkueista enemmän vahvistunut, mutta Steelersin nuoret taiturit ovat jälleen vuoden kokeneempia. Varovaisemmille pelaajille kelpaa Steelers +2.5.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Steelers @4.20

LeoVegas - Lue arvostelu

4.20

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.20

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.20

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

4.20

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

4.20

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

4.05

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

3.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.50

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan