ATP S-Hertogenbosch: Stefanos Tsitsipas - Nicolas Jarry

Julkaistu: 11.06.2019 14:48


ATP S-Hertogenbosch: Stefanos Tsitsipas  - Nicolas Jarry
ATP S-Hertogenbosch | Stefanos Tsitsipas - Nicolas Jarry | 14:00
Keskiviikkona S-Hertogenboschin nurmella toisella kierroksella, superkautta pelaava kreikkalainen Stefanos Tsitsipas saa vastaansa massalla loistaneen chileläisen Nicolas Jarryn.

Tsitsipasin kausi on ollut uskomaton, sillä nuorella kreikkalaisella on vyöllään turnausvoitot kovan kentän halliturnaus Marseillesta sekä massaturnauksen voitto Estorilista. Lisäksi kausi alkoi Australian avoimissa, jossa Tsitsipas eteni välieriin kukistamalla mm. Nikoloz Basilashvilin, Roger Federin sekä Roberto Bautistan. Dubaissa ja Madrid Openissa tie päättyi vasta finaalissa, kun Dubaissa Federer oli parempi erin 0-2 4-6, 4-6 ja Madrid Openissa Novak Djokovic oli parempi myös kahdessa erässä 0-2 3-6, 4-6. Lisäksi Roomassa kreikkalainen eteni välieriin sekä Ranskan avoimissa neljännesvälieriin ja kaikista alkukauden 47 ottelusta Tsitsipasin voittoprosentti on komeat 71%. Nurmella kreikkalainen esiintyi viime kaudella yhdeksässä ottelussa voittaen otteluista kuusi ja edeten Wimbledonissa neljännesvälieriin.

Jarryyn alkukauteen pureiduin eilisessä vihjeessäni ja Jarryn aloitti nurmi kauden 17- vuotiasta italialaista Jannik Sinneriä vastaan ja voittaen nuorukaisen suoraan kahdessa erässä 2-0 7-6(4), 6-3. Parannettavaa jäi kuitenki paljon, sillä chileläinen hävisi ottelussa kaksi omaa syöttöään ja nopealla nurmialustalla kyseiset syötön menetykset tulee kalliiksi kovempia pelaajia vastaan. Jarry onnistui kuitenkin murtamaan Sinnerin syötön kertaalleen ensimmäisessä erässä takaisin, italialaisen tehdessä paljon helppoja virheitä verkolla ja linjalyönneissä. Toisessa erässä Jarry on pelissä mukana hieman paremmin ja rokotti Sinneria armottomasti helppojen virheiden saadessa jatkoa. Jarryn kauden avauspeli nurmella ei ollut missään nimessä imartelevaa katsottavaa, mutta peruspelaamisen taso oli korkealla läpi ottelun ja se riitti selkeään voittoon ensimmäisellä kierroksella.

Tsitsipasilta ei ole luvassa yhtään pistettä helpolla ja kreikkalaisen peliprofiili ja fysiikka on kuin luotu kovalle -sekä nurmialustalle. Tsitsipas jatkaa tästä otteluparista jatkoon suoraan kahdessa erässä.

Pelivalintamme:

Tsitsipas -3.5 peliä @2.25

Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.20

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.20

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan