ATP Rooma : Stefanos Tsitsipas - Roger Federer

Julkaistu: 17.05.2019 11:58


ATP Rooma : Stefanos Tsitsipas  - Roger Federer
ATP Rooma | Stefanos Tsitsipas - Roger Federer | 17:00
Unibet Unibet
ATP Rooman puolivälierä otteluista ennakkoon odotetuin ottelu pelataan maailman kirkkaimpaan kärkeen kovaa vauhtia kipuavan kreikkalaisen Stefanos Tsitsipasin ja elävän legendan Roger Federerin välillä klo 17:00. Ottelun odotus arvot allekirjoittaneella ovat pilvissä.

Tsitsipas aloitti Rooman urakkansa eilen kahdella ottelulla, joista ensimmäisessä kaatui odotetun helposti 17-vuotias italialainen Jannik Sinner kahdessa erässä 2-0 (6-3,6-2) ja illan ottelussa kaatui huippuvireessä oleva Fabio Fognini erin 2-0 (6-4,6-3). Sinneriä vastaan Tsitsipas suoriutu hyvin rutiini ottein ja tämä näkyi myös kreikkalaisen pelissä. Tsitsipasin syöttöpelaaminen ei ollut normaalitasolla ja 1.syötöt napsuivat ainoastaan 62%, mutta kaikilla muilla osa-alueilla kreikkalainen dominoi mennentullen eikä jättänyt 17-vuotiaalle Sinnerille minkäänlaista mahdollisuutta edes erävoittoon.

Fogninia vastaan sen sijaan Tsitsipasin syöttöpelaaminen nousi normaalitasolle ja 1.syötöt kreikkalainen hoiti 82%. Tsitsipas oli erittäin aktiivinen läpi ottelun ja oli huippuvireistä Fogninia edellä huomattavasti jokaisella osa-alueella: syöttöpelaamisessa, refleksi pelaamisessa verkolla, nopeus ja liikkuvuus oli huomattavasti Fogninia parempaa ja ottelu ratkesi kreikkalaisen huomattavasti laadukkaampaan palautus -ja peruspelaamiseen.

Tsitsipas jatkaa nousua kohti maailmanlistan kirkkainta kärkeä. Hänellä on enemmän ATP-kiertueita (29) tällä kaudella kuin kellään toisella pelaajalla, mutta huippuvireinen kreikkalainen tietää, että hänen täytyy löytää vielä pykälää korkeampi taso, jos hän haluaa voittaa Federerin tänään.

Federer sen sijaan joutui panostamaan valtavasti, jotta onnistui voittamaan eilisen kaksi ottelua viikon pelitauon jälkeen. Joao Sousa kaatui eilisen ensimmäisessä ottelussa odotetusti suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-4,6-3), eikä sveitsiläinen hävinnyt syöttöäkään. Syöttöpelaamiseen jäi kuitenkin petrattavaa, mutta Federer korjasi virheet maailmanluokan pelinlukutaidoillaan sekä kokemuksellaan ja voitti portugalilaisen rutiiniotteilla hyvinkin helposti.

Illan ottelussa vastaan asettui Borna Coric, joka oli vielä tuntuvasti Sousaa laadukkaampi pelaaja, joka pääsi haastamaan kahden päivän huilin jälkeen Fedexin täysin latautuneena. Federerin otteet olivat aika-ajoin väsyneitä, joista ensimmäisessä erässä kroatialainen pääsi rokottomaan. Toisessa ja kolmannessa erässä Fedex palasi tasolleen ja paikkasi pienoisia väsymyksen tuomia pelivirheitä maailmanluokan pelinluvullaan, sijoittumisellaan ja dominoimalla verkkopelaamista. Federer tarjosi katsojille myös melkoista silmänruokaa kovilla sekä tarkoilla rystylyönneillään ja voitti kokemuksella ottelun lopulta erin 2-1 (2-6,6-4,7-6 9-7).

Ottelusta odotettavissa todellinen herkkupala, joka ratkotaan kolmessa erässä. Näen Tsitsipasin menevän kuitenkin Federerin ohitse ja voittavan ottelun. Näin ollen pelivalinnat ovat seuraavat: Tsitsipas 2-1 @ 4.40, Pelit yli 25.5 @ 2.10 sekä Erät yli 2.5 @ 2.24.

Pelivalintamme:

Tsitsipas 2-1 @4.40

888sport - Lue arvostelu

4.40

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.40

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan