Madrid Open: Stefanos Tsitsipas - Alexander Zverev

Julkaistu: 10.05.2019 12:10


Madrid Open: Stefanos Tsitsipas - Alexander Zverev
Madrid Open | Stefanos Tsitsipas - Alexander Zverev | 20:30
Unibet Unibet
Madrid Openin perjantain toiseksi viimeinen puolivälieräottelu pelataan nuorten, kreikkalaisen Stefanos Tsitsipasin (ATP:9.) ja saksalaisen Alexander Zverevin (ATP:4.) välillä.

Tsitsipas on ollut erittäin vakuuttava ATP Estorilista alkaen eikä Tsitsipas ole hävinnyt kuuteen viimeiseen otteluunsa kuin yhden erän David Goffinille, muut ottelut nuori kreikkalainen on voittanut suoraan erin 2-0. Madrid Openissa Tsitsipas hoiti Adrian Mannarinon kuoroon erin 6-2,7-5 ja eilisessä ottelussa kaatui 35-vuotias Fernando Verdasco erin 6-3,6-4. Mannarinosta tai Verdascosta ei ollut haastamaan Tsitsipasia lainkaan ja miehet saivatkin nipistettyä kreikkalaiselta yhteensä ainoastaan kaksi syötönmurtoa, Tsitsipasin murtaessa Mannarinon syötön neljästi ja Verdascon syötön kolmesti. Tsitsipas on ollut erittäin vakuuttava ja pelillisesti kreikkalaisella on kaikki palaset kohdallaan, mutta on kuitenkin huomioitava ettei kumpikaan herroista Mannarino/Verdasco ole ollut tasoltaan lähelläkään Zverevin tasoa.

Zverevin otteet sen sijaan turnauksessa ovat olleet ailahtelivia, eikä tällä kaudella massakentällä ole saksalainen saanut peliään kunnolla uomiin. Madridissa ovat kaatuneet David Ferrer kahdessa erässä 6-4,6-1 ja etenkin Ferrer ottelun toinen erä oli erittäin hyvää pelaamista saksalaiselta. Eiliset otteet puolalaista Hubert Hurkaczia vastaan olivat hyvinkin vaihtelevia ja Zverev hävisi kolmieräisessä väännössä (3-6,6-4,6-4) Hurkaczille neljä omaa syöttöä ja syötön kaksoisvirheitäkin saksalaiselle kertyi yhteensä kahdeksan. Palautuspelaaminen oli normaalilla tasolla ja laadukkaammalla peruspelaamisella onnistui kääntämään ottelun nimiinsä 0-1 tappio asemasta huolimatta. Tänään Zverevillä ei kuitenkaan ole varaa samanlaisiin virheisiin Tsitsipasia vastaan tai kreikkailainen tulee rokottomaan välittömästi.

Zverevin kunto tämän kauden massaotteluissa on ollut ailahtelevaa eikä menestystä ole tullut viime kauden tyylisesti, kun taas Tsitsipasille on kertynyt turnausvoitot sekä kovalla kentällä (Marseille) kuin massallakin (Estoril). Uskon ottelusta kuitenkin tasaista ja nykykuntoisen Zverevin pystyvän nipistään Tsitsipasilta kuitenkin erän ja pääkohteeksi valitsin lapulleni Yli 2,5 erää sekä Tsitsipasin voiton erin 2-1 kertoimella 4.25.

Pelivalintamme:

Tsitsipas voittaa erin 2-1 @4.25

Mr Green - Lue arvostelu

4.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.10

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.10

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.40

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan