ATP finaaliturnaus: Stefanos Tsitsipas - Andrei Rublev

Pe 19.11. | Klo 22.00 | ATP | STEFANOS TSITSIPAS - ANDREI RUBLEV

Kohde sulkeutuu: 18.11.2022 22:00


Huikea trilleri


Stefanos Tsitsipaksen jatkopaikkahaaveet säilyivät hengissä, kun kreikkalainen kukisti kakkoskierroksen ottelussa Venäjän Daniil Medvedevin lukemin 6-3, 6-7 (11) ja 7-6 (1). Tsitsipas aloitti ottelun terävästi ja siirtyi ottelun alussa nopeasti 3–0-johtoon. Tämän jälkeen molemmat pitivät syöttönsä ja erä päättyi lopulta 6-3. Toisessa erässä ei syötönmurtoja nähty ja ratkaisu siirtyi tiebreikkiin, jossa kreikkalaisella oli peräti 3 otteluapalloa. Medvedevin onnistui tiukassa paikassa pelaamaan hyvin ja vei tiebreikin 11-9.

Kolmannessa erässä Medvedev onnistui breikissä seitsemännessä geimissä ja pääsi syöttömään otteluvoitosta 5–4-tilanteessa. Medvedev pelasi ratkaisevan geimin huonosti ja Tsitsipas onnistui murrossa. Ottelun ratkaisu eteni tiebreikkiin, joka oli pannukakku, sillä Medvedev teki ison määrän helppoja virheitä. Tsitsipas löi ottelussa 47 voittolyöntiä ja teki 25 helppoa virhettä.Rublevilla ei mahdollisuutta Djokovicia vastaan


Avausottelun voittanut Andrei Rublev kärsi tappion toisessa ottelussa, kun Serbian Novak Djokovic oli parempi 6-4, 6-1. Djokovicin tilastot ottelussa olivat vakuuttavat – 12 ässää, 81 ykkösyöttöprosentti, vei pisteet 94-prosenttisesti ykkössyötön osuttua ruutuun. Tämän lisäksi Rublev ei onnistunut saamaan yhtään murtopalloa ottelussa. Rublev oli myös ongelmissa Djokovicin syötönpalautusten kanssa, sillä venäläinen vei pisteet omalla kakkosyötöllä vain 36% (9/25).
Peli-idea


Panokset tulevassa ottelussa ovat isot, sillä ottelun voittaja etenee jatkokierroksille. Tsitsipas johtaa keskinäisiä kohtaamisia 6-4. Edellisen kerran kaksikko kohtasi tämän vuoden Australian avoimissa, jossa kreikkalainen vei ottelun suoraan kolmessa ottelussa.

Rublev omaa voimakkaat peruslyönnit takakentältä, joilla mies pyrkii agressiivisesti hallitsemaan ottelua. Rublevin yksi heikkouksista on se, ettei mies osaa mukautua tarpeeksi hyvin vastustajan pelityyliin mukaan. Rublevin puolustuspelaaminen ei ole myöskään muiden huippupelaajien tasolla.

Mielestäni Tsitsipas kestää painetilanteet Rublevia paremmin. Mikäli Tsitsipas pystyy vastamaan Rublevin voimapeliin, niin uskon, että kreikkalainen on vahvoilla tässä parissa. Viime ottelussa Tsitsipas tuli hanakasti verkolle päättämään pisteet ja uskon, että sama meno jatkuu, jos siihen avautuu pienikin mahdollisuus.

Omissa papereissani Tsitsipas on noin 60-prosenttinen suosikki, joten rajakerroin kohteeseen on 1,65. Tällä hetkellä Tsitspaksen voitosta on tarjolla 1.70 kerroin.

Pelivalintamme:

Stefanos Tsitsipas @1.7

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.67

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.67

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.65

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.65

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä