Nitto ATP-finaaliturnaus: Stefanos Tsitsipas - Casper Ruud

Nitto ATP-finaaliturnaus | Stefanos Tsitsipas - Casper Ruud | 22:00
Kohde sulkeutuu: 17.11.2021 22:00
Kreikan Stefanos Tsitsipas (ATP-4) ja Norjan Casper Ruud (ATP-8) kärsivät molemmat tappion turnauksen avausottelussa. Tsitsipaksen rytmi oli kateissa Rublevia vastaan. Lisäksi kreikkalaisella vaikuttaa olevan käsivamma, sillä Tsitsipas joutui keskeyttämään Pariisin ATP-turnauksen puolitoista viikkoa sitten loukkaantumisen vuoksi. Kreikkalaisen mukaan vamma on myös haitannut treenaamista viime aikoina. Ottelu vaikuttaa ennakkoon tasaiselta, joten laitetaan pelehin yli 22,5 peliä.Tsitsipas ei löytänyt rytmiä avausottelussa


Vuoden 2019 ATP-finaaliturnauksen voittaja kärsi avausottelussa tappion Venäjän Andrei Rubleville lukemin 6-4, 6-4. Tsitsipaksen rytmi ja pelituntuma oli kateissa venäläistä vastaan. Finaaliturnaus pelataan todella nopealla alustalla ja kreikkalainen tuntui osuvan jatkuvasti huonosti palloon. Tsitsipas ei onnistunut saamaan ottelussa yhtään murtopalloa.

Tsitsipas on myös kärsinyt loppukaudesta loukkaantumisista. Pariisin ATP-turnauksessa puolitoista viikkoa sitten mies joutui keskeyttämään toisen kierroksen ottelun Alexei Popyrinia vastaan. Kreikkalainen on myöntänyt, että vamma haittaa tällä hetkellä treenaamista.


Ruud pelannut mahtavan kauden


Norjan ykköspelaaja on pelannut mahtavan kauden ja noussut rakettimaisesti maailman kärkipelaajien joukkoon. Vuoden 2018 lopussa norjalaisen ranking oli vielä 100 ulkopuolella. Tällä kaudella 183-senttinen Ruud on voittanut peräti viisi turnausta. Avausottelussa Ruud jatkoi hyviä otteita ja laittoi maailman ykköspelaajan ahtaalle avauserässä, joka eteni lopulta tiebreikkiin. Novak Djokovic vei ottelun lopulta 7-6 ja 6-2.

Vaikuttaako pieni vamma Tsitsipaksen pelaamiseen?


Tsitsipaksen ja Ruudin kesinäiset kohtaamiset ovat tällä kaudella 1-1. Ruud voitti toukokuussa Madridin massaturnauksessa Tsitsipaksen 7-6, 6-4 ja kreikkalainen oli puolestaan parempi elokuun Toronton ATP-turnauksessa 2-0-erin.

Käsivamma vaikuttaa hieman haittaavan kreikkalaisen pelaamista, joten Ruud voi hyvin tehä yllätyksen ja napata voiton tästä ottelusta. Tsitsipaksella on kaksikosta enemmän tulivoimaa ja on pelaajana parempi. Ruud on puolestaan todella kova taistelemaan ja mies on kaksikosta tasaisempi. Tämä matsi vaikuttaa todella tasaiselta parilta ja ottelu tulee ratkeamaan pieniin marginaaleihin, joten peleihin laitetaan yli 22,5 peliä kertoimella 1,82.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 22,5 peliä @1.82

Lucky Casino - Lue arvostelu

1.82

Käytä nyt 25€ riskitön bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.82

Lunasta jopa 50€ arvoinen ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.82

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.82

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.81

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.8

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.75

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.74

Fansbet - lunasta 2x20€ ilmaisvedot vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä